New Gen Quicktrip
Warschau

Donderdag 21 t/m zaterdag 23 september

NRW nodigt alle New Gen- en introleden van harte uit om deel te nemen aan de Quicktrip van 21 tot 23 september die dit jaar naar Warschau gaat.

Het belooft een mooie studiereis te worden met bezoeken aan diverse winkelcentra en retailers, ook nieuwe internationale formules en conceptstores. Uiteraard ga je ook genieten van de bijzondere binnenstad. De kosten voor de trip bedragen € 275,- voor het programma, overnachtingen en ontbijt, lunch, diner. De vlucht boek je zelf.

Programma dag 1

14.30 uur Aankomst en inchecken in hotel
15.00 uur Start programma
16.00 uur Tour en locatiebezoek
19.00 uur Borrel en diner

 

 

Programma dag 2

09.30 uur Start van de dag
10.00 uur Vertrek voor locatiebezoeken
18.00 uur Borrel en diner
22.00 uur Afsluiting gezamenlijk programma

Hierbij een recente deelnemerslijst.

Inschrijving gesloten

 

Stem op je favoriete Retailconcept

Tijdens het Cushman & Wakefield Retail Event of the Year worden drie awards uitgereikt aan retailers die zich onderscheiden door hun ondernemerschap. Een adviesraad van retailprofessionals heeft negen retailers genomineerd in de categorieën: Local Hero, Foodretailer en Retailconcept. De winnaars worden op 18 mei bekend gemaakt door Brigit Gerritse, voorzitter van de adviesraad. Wie is je … Lees verder

NRW bezoekt Jaarprijswinnaar Gelderlandplein Amsterdam

Op vrijdag  9 december brachten we een bezoek aan NRW Jaarprijswinnaar Gelderlandplein in Amsterdam. Ruim honderd deelnemers werden ingedeeld in groepen en kregen het project gepresenteerd vanuit diverse invalshoeken: eigenaar (Kroonenberg Groep), architect (Rijnboutt) en ondernemer (Rick Moorman). De dag werd feestelijk afgesloten met een borrel in het naastgelegen Hotel Element Amsterdam. Bekijk hieronder de video van … Lees verder

New Gen Bijeenkomst: #WatNouEindeVanTheWall?