Laatste kans: schrijf je nu in voor de NRW Jaarprijs

Meedingen naar de NRW Jaarprijs kan nog steeds, maar je moet er wel snel bij zijn. Je hebt nog maar tot 1 mei 2017 om jouw (herontwikkelde) winkelgebied in te schrijven om kans te maken op de NRW Jaarprijs 2017.

We zijn op zoek naar onderscheidende projecten die een voorbeeld zijn voor de sector.  Voldoet jouw project aan die criteria? Schrijf je dan nu in en maak kans op deze prestigieuze prijs.  Op de eerste dag van de PROVADA zullen we de finalisten bekendmaken. De uitreiking van de jaarprijs vindt plaats tijdens het Jaarcongres, dat gepland staat op donderdag 7 september van dit jaar. Je kunt het formulier met de voorwaarden hier downloaden.

NRW biedt Supporterspakket Vervolg Succesvolle Winkelgebieden aan

In april 2016 is de NRW publicatie ‘Nieuwe richtlijnen voor succesvolle winkelgebieden’ uitgebracht. In deze publicatie wordt de sociale meerwaarde in winkelgebieden centraal gesteld. Vernieuwend onderzoek, gebaseerd op de evolutiepsychologie, ligt hieraan ten grondslag. Door zowel vastgoedeigenaren, retailers als gemeenten zijn de resultaten en aanbevelingen zeer positief ontvangen. Bekijk hier de publicatie. De volgende stap … Lees verder

Succesvolle kick off Platform Duurzaam Winkelvastgoed

Op dinsdag 7 februari vond de kick off plaats van Platform Duurzaam Winkelvastgoed. Duurzaamheid staat niet bij alle stakeholders in de winkel(vastgoed)sector hoog op de agenda. De mogelijke gevolgen van geldende milieuwetgeving met de bijbehorende sancties zijn nog onvoldoende bekend bij retailers, eigenaren van vastgoed, beheerders en ontwikkelaars. Tijdens de Green Retail Expedition hebben experts … Lees verder

Marius Rob wint NRW Scriptieprijs 2017

Op dinsdag 24 januari jl. is in Amsterdam de NRW Scriptieprijs uitgereikt aan Marius Rob voor zijn Masterthesis ‘Product availability as an omni channel coordination strategy’. Uit handen van juryvoorzitter Jeroen Kreijkamp, wethouder gemeente Utrecht, ontving Marius een cheque met een totale waarde van EUR 2.500,- Ook de TU Eindhoven mocht als begeleidende universiteit een cheque … Lees verder