Expertmeeting
Fifty shades of retail

6 juli 2017 Expertmeeting vergrijzing

Locatie; De Fietser, Akulaan 2 (voor navigatie Badweg, Ede), 6717 XN Ede

 

Op 6 juli organiseert NRW een expertmeeting bij De Fietser in Ede, waarbij we de megatrend vergrijzing uitdiepen. Dat gebeurt onder leiding van dagvoorzitter Oedsen Boersma van SITE Urban Development.

Tijdens de expertmeeting word je in korte tijd bijgepraat over het thema, onder meer door John Terra van Q&A die uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar het effect van vergrijzing in de retail. Henk Vonk vertelt hoe FAME bij de herontwikkeling van Koedijkslanden in Meppel dit thema geïntegreerd heeft. Daarna Accell Group, eigenaar van De Fietser, zij kunnen ons meer vertellen specifiek over de fietssector. Het experience concept De Fietser kan worden beschouwd als een retailinnovatie, met een focus op vergrijzing. De opgedane kennis gaan we uiteindelijk naar de praktijk vertalen, in de vorm van een case.

14.00 uur Ontvangst
14.30 uur Welkom door Oedsen Boersma,  SITE-ud
14.35 uur John Terra ‘Wat betekent vergrijzing voor het retaillandschap’, Q&A
15.00 uur Henk Vonk ‘Herontwikkeling Koedijkslanden’, FAME Groep
15.30 uur Korte introductie ‘De Fietser’ van Accell Group (ovb)
15.45 uur Aan de slag met een case bij De Fietser
16.45 uur Gezamenlijke terugkoppeling en afronding Oedsen Boersma
17.00 uur Borrel

Inschrijven

WILDCARD

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aangegeven.

Ik gebruik de wildcard van: