The Next Step
7 November 2017

Duurzaamheidscongres

Platform Duurzaam Winkelvastgoed

 

Locatie:

Het oude Magazijn

Soesterweg 310F

3812 BH Amersfoort

Op 7 november staat het tweede middagcongres van Platform Duurzaam Winkelvastgoed gepland. Er wordt door alle partners hard gewerkt aan het programma. Dit volgt zo snel mogelijk. Noteer de datum vast in je agenda!

Bekijk hier het videoverslag van onze vorige bijeenkomst op 7 februari, inclusief alle presentaties van de sprekers en de gepresenteerde tools.

Het Platform Duurzaam Winkelvastgoed is een initiatief van NRW. Bij dit platform zijn aangesloten: Blue Building Institute, DGBC (Dutch Green Building Council), INretail, IVBN, NEPROM, NeVaP, NRW, Platform Duurzame Huisvesting, RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Vastgoed Belang, Vastgoedoverleg en VGM NL. Gezamenlijk willen wij de sector zo goed mogelijk informeren en ondersteunen en de beleidsmakers adviseren.

Het platform is tevens aangesloten bij het Deltaplan Duurzame Renovatie Рwerkgroep Retail, onder leiding van Anneke de Vries (Albert Heijn).

 

Afbeelding2