Winkelcentrum
Kerkelanden

Projectbezoek aan de Winnaar NRW Jaarprijs 2017

DATUM & TIJD

Vrijdag 8 december 2017

14.00 uur Ontvangst gasten

14.15 uur  Start programma

16.45 uur Aangeklede Borrel

LOCATIE:

Op Landgoed Zonnestraal

Brasserie Zonnestraal

Loosdrechtsebos 17

1213 RH Hilversum

 

De NRW Jaarprijs 2017 is gewonnen door DELA Vastgoed & AM Real Estate development met hun inzending Winkelcentrum Kerkelanden.

Volgens het juryrapport is de herontwikkeling van Kerkelanden feilloos is uitgevoerd. De door DELA geformuleerde belofte, ‘huiskamer en ontmoetingsplaats van de wijk’ is daadwerkelijk gerealiseerd. Het resultaat van de herontwikkeling is volgens de jury een geslaagde metamorfose met veel daglicht in de passage, brede gangpanden met ruimte voor verschillende snelheden, genoeg rustmomenten, gratis toiletvoorziening en aandacht voor akoestiek. Het winkelcentrum heeft hierdoor een kwalitatief hoogwaardig binnenklimaat dat niet alleen overzichtelijk is maar ook gezellig, en geheel aansluit bij de wens van de bezoekers. De verblijfstijd van de consument is dan ook opvallend lang voor een wijkwinkelcentrum.

Het centrum is daarmee een inspirerend voorbeeld voor de sector. ‘Winkelcentrum Kerkelanden heeft de toon gezet!’, aldus de jury. Bekijk hier de vlog van de betrokken Architect Tymon Ros van SUM+ en kom het centrum zelf beoordelen tijdens het NRW projectbezoek.

 

SCHRIJF JE HIER IN:

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken.