Algemene
Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering

Dinsdag 23 januari 2018

TivoliVredenburg

Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht | Route via deze link

 

Op dinsdag 23 januari 2018 organiseert NRW de Algemene Ledenvergadering. Er wordt teruggeblikt op een enerverend 2017 én het jaarthema van 2018 wordt bekendgemaakt. In deze vergadering staan ook de jaarplanning 2018 en het voorstellen van nieuwe bestuursleden en de begroting 2018 geagendeerd.

We ronden af met een sprankelende Nieuwjaarsborrel inclusief een uitgebreide selectie heerlijke hapjes, geserveerd in de K.F. Hein Foyer voorzien van een geweldig uitzicht over Utrecht.

 

PROGRAMMA

15.00 uur  Ontvangst NRW leden

15.30 uur Algemene Ledenvergadering in de Pandora Foyer

17.00 uur Feestelijk aangeklede nieuwjaarsborrel in de K.F. Hein Foyer

 

 

De inschrijving is gesloten. De middag was een bruisend begin van het nieuwe jaar en klik hier voor onze @NRWNL Facebookpagina voor een impressie van de ALV en Nieuwjaarsborrel.

 

Controleer je lidmaatschap voor 1 november

Ben je in 2018 van baan veranderd of ben je verhuisd? Vergeet dan niet dit aan ons door te geven conform de vereisten in onze statuten. Controleer hier je gegevens in de NRW ledenlijst. Wijzigingen doorgeven gaat heel eenvoudig door een e-mail te sturen aan ledenadministratie@nrw.nl. Je NRW lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd tenzij je het lidmaatschap uiterlijk voor … Lees verder

Hoe realiseer je een relevant winkelgebied?

NEW GEN F&B tour Haarlem – “Work hard, Play Hard”