Preview

Projectbezoek

1 februari 2018 | Leidsche Rijn Centrum

 

Met 40.000 m2 winkels, 10.000 m2 kantoren, 762 appartementen, meer dan 2.000 parkeerplaatsen, een bioscoop, bibliotheek, een bus- en een treinstation en nog veel meer, krijgen de 100.000 inwoners van Leidsche Rijn een eigen stadscentrum. De bouw is in volle gang en de opening is in mei 2018.

a.s.r. Vastgoed Projecten en Vesteda nodigen NRW uit om op donderdag 1 februari kennis te komen maken tijdens een preview in het goed bereikbare, centrale en zeer innovatieve stadscentrum in aanbouw. Onder andere Rogier Hendriks, commercieel directeur bij a.s.r. Vastgoed Projecten zal een presentatie en rondleiding verzorgen in het tweede stadscentrum van Utrecht: Leidsche Rijn Centrum.

De ontvangst is om 15.45 uur, de exacte locatie en een volledig programma volgen snel, maar inschrijven kan nu. Er zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar.

 

UPDATE: dd 10 januari

Er hebben zich nu 60 mensen ingeschreven. Er komen altijd nog plaatsten vrij, dus schrijf je vooral wel in. Je naam komt op de reservelijst en zodra er een afmelding is ontvang je alsnog een bevestiging.

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken.