Studiereis
Madrid & Valencia

Schrijf nu vast vrijblijvend in!

 

STUDIEREIS MADRID & VALENCIA

3-4-5 oktober 2018

Madrid is het culturele centrum en de hoofdstad van Spanje. Een veelzijdige metropool met vele historische pleinen, parken, musea en grote winkelcentra. De stadskern met prachtige paleizen en kathedralen behoort tot de belangrijkste historische centra van Europa. De Gran Vía is de imposante straat bezaaid met winkels, bioscopen en cafés waar de Madrilenen graag doorheen wandelen.

Valencia is de derde stad van Spanje en heeft lange tijd in de schaduw gestaan van het meer trendy Barcelona. Dat is inmiddels veranderd, zeker sinds de voltooiing van het futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias (Stad van Kunst en Wetenschap). Valencia is up-coming wat betreft gezellige restaurantjes, trendy clubs en hippe winkels. De oude, historische binnenstad heeft een rijk verleden, maar is ook nu nog levendig en sfeervol, met imposante kerken,  gezellige terrasjes, fantastische winkelbeleving en uitstekende mogelijkheden voor een avondje stappen.