Quicktrip
Magisch Maastricht

Op uitnodiging van BLSC |Next Gen Quicktrip

23 – 24 februari 2018

De Belgische counsel BLSC Next Gen organiseert een quicktrip naar Maastricht en het Belgische Genk. NRW New Gen leden zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit programma en mee op ontdekkings- en inspiratiereis te gaan.

Het veelzijdige karakter van Maastricht maakt dat het in deze stad bijzonder prettig winkelen is. Je vindt er een brede mix: van unieke boetieks tot diverse winkels van de grote merken. En daar hoef je geen lange afstanden voor te overbruggen.

DAG 1 start bij COFFEELOVERS op Plein 1992. Daar maak je kennis met- en krijg je inside presentaties van Paul ten Haaf Centrummanager Maastricht en van Robèrt Dackus van 3W Real Estate over de ontwikkelingen in Maastricht. Dan volgt een city-center-tour met een bezoek aan Ceramique. Na een de lunch kan een bezoek aan Mosae Forum, hét nieuw winkelgebied van Maastricht en Entre Deux, een modern, grotendeels overdekt winkelcentrum, niet ook ontbreken.

Eind van de middag wordt koers richting de wintersport gezet voor een uurtje skiën in Snowworld Landgraaf, een van de grootste indoor skihallen van Europa. De après-ski en fondue en overnachting in viersterren Hotel Snowworld maken de ervaring compleet.

DAG 2 staat na een stevig ontbijt een bezoek aan Woonwinkel Boulevard Heerlen gepland. Deze quicktrip wordt afgerond met een presentatie en bezoek aan Shopping 1 Genk en Stadsplein door Wereldhave Belgium.

De kosten voor de trip bedragen € 200,- voor het programma, overnachting en ontbijt, lunch, diner. Verder maak je gebruik van eigen vervoer.

Het gaat om een voorinschrijving, deze dient vóór 10 februari binnen te zijn. Daarna volgt onze bevestiging en kun je definitief inschrijven.

FLANEER, GENIET, ONTDEK EN DANS IN MAASTRICHT

De inschrijving is gesloten.

Algemene Ledenvergadering 2019

Controleer je lidmaatschap voor 1 november

Ben je in 2018 van baan veranderd of ben je verhuisd? Vergeet dan niet dit aan ons door te geven conform de vereisten in onze statuten. Controleer hier je gegevens in de NRW ledenlijst. Wijzigingen doorgeven gaat heel eenvoudig door een e-mail te sturen aan ledenadministratie@nrw.nl. Je NRW lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd tenzij je het lidmaatschap uiterlijk voor … Lees verder

Hoe realiseer je een relevant winkelgebied?