No cleanliness No security No business
22 maart

CONGRES ‘DE ONSCHATBARE WAARDE VAN SCHOON & VEILIG’

Het belang van Schoon en Veilig is groot in de winkelsector. Deze waarde kan je zowel in geld als in gevoel uitdrukken. “No cleanliness, no security, no business”. Zo simpel is het. Maar gelukkig is het omgekeerde ook waar; een schoon en veilig winkelgebied is juist succesvol en zal aantoonbaar meer omzet genereren.

Tijdens dit middagcongres zullen we uitgebreid ingaan op de benodigde inspanning en samenwerking die op deze thema’s nodig is tussen lokale overheden, eigenaren van vastgoed, beheerders en retailers.

Als bijzondere keynote op het thema De waarde van Schoon zal spreken Dianna Steinbach, VP of ISSA The Worldwide Cleaning Association. “A modest investment in cleaning produces substantial returns”.

Op het actuele thema Veiligheid zal de ICSC Security Committee de laatste inzichten met ons delen.

Als locatie is gekozen voor Almere: Winnaar Beste Binnenstad 2017-2019. We zullen het congres dan ook afsluiten met een rondleiding door het centrum.

Dit congres is een vervolg op de expertmeeting van 12 oktober 2017 waarin we het belang van de vergeten marketingtools voor Winkelgebieden Schoon, Heel en Veilig hebben belicht.

Het congres wordt georganiseerd samen met Nederland Schoon, FVH Facility en de gemeente Almere.

PROGRAMMA

13.30 uur Welkom
14.00 uur Keynote: Dianna Steinbach
14.30 uur Keynote
14.50 uur Kort interviews met sprekers
15.00 uur Korte Pauze
15.15 uur Carrousel met 4 sprekers
16.15 uur Rondwandeling binnenstad Almere
17.00 uur Afsluitende borrel in de Architectuur Foyer

LOCATIE

DE KUNSTLINIE
De Kleine Zaal
Esplanadelaan10
1315 TA ALMERE

www.kaf.nl

 

 

FVHLOGO

2012Logo-PMSNLnieuwgroen

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken.

Indien je een relatie bent van Nederland Schoon, graag hier aanvinken (maximaal 50 plaatsen).