New Gen Binnenstadsbezoek
Tilburg

SCHRIJF JE NU IN!

Wereldhave realiseert een flinke verbeterslag in het kernwinkelgebied van Tilburg. Door te optimaliseren en een kwaliteitsimpuls te geven aan het gebied tussen de Emmapassage, Heuvelstraat en Pieter Vreedeplein. De eerste resultaten van de samenwerking zijn inmiddels duidelijk zichtbaar voor het publiek en een meerwaarde voor het kernwinkelgebied. Recent is de nieuwe Frederikstraat tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat feestelijk in gebruik genomen. Daarnaast is de opening van het vernieuwde Pieter Vreedeplein gevierd met maar liefst 6 winkelopeningen, te weten Hudson’s Bay, Costes, Rojami’s Brandstore, Sissy-Boy, Tumble ’N Dry en de eerste nieuwe Flagship store van HEMA in Nederland.

Wereldhave nodigt NRW New Gen uit om dit project te bezoeken, inclusief presentaties van insiders en een afsluitende borrel. Maximaal 20 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je in.

 

LOCATIE:

Wereldhave managementkantoor Tilburg

Hendrikhof 7

5038 AP TILBURG

Inschrijving is gesloten. Fotoverslag komt op onze Facebookpagina 

Controleer je lidmaatschap voor 1 november

Ben je in 2018 van baan veranderd of ben je verhuisd? Vergeet dan niet dit aan ons door te geven conform de vereisten in onze statuten. Controleer hier je gegevens in de NRW ledenlijst. Wijzigingen doorgeven gaat heel eenvoudig door een e-mail te sturen aan ledenadministratie@nrw.nl. Je NRW lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd tenzij je het lidmaatschap uiterlijk voor … Lees verder

Hoe realiseer je een relevant winkelgebied?

NEW GEN F&B tour Haarlem – “Work hard, Play Hard”