Completely Retail Marketplace
Beurs van Berlage

Completely Retail Marketplace Benelux

Op 11 september vindt in de Beurs van Berlage de ‘Completely Retail Marketplace Benelux’ plaats. NRW is content partner van dit event en zal met een stand aanwezig zijn. Bovendien organiseren we een aantal panelgesprekken op de beursvloer.

Tijdens Completely Retail Marketplace Benelux kun je bedrijven en organisaties uit de hele Benelux ontmoeten en in contact komen met nieuwe namen en brands uit de wereld van retail en leisure. Naast de talloze netwerkmogelijkheden, biedt Completely Retail Marketplace Benelux ook een inhoudelijk programma. Zo zal NRW een aantal panelgesprekken organiseren over actuele onderwerpen in de Nederlandse retailmarkt.

Panelgesprekken

  • 14.00 – 14.15 The value of (big) data for shopping centres
  • 15.00 – 15.15 Branding and marketing of shopping centres
  • 16.00 – 16.15 Food & Beverage in shopping centres

Houd www.crmarketplace.com goed in de gaten voor het volledige programma en sprekers.

Speciaal voor NRW-leden is er een ledenkorting: NRW-leden betalen geen EUR 595 (excl. BTW), maar EUR 395 (excl. BTW). Om van deze korting gebruik te maken, vul je tijdens het registreren de code NRW2018 in. Retailers kunnen Completely Retail Marketplace Benelux overigens gratis bezoeken.

Controleer je lidmaatschap voor 1 november

Ben je in 2018 van baan veranderd of ben je verhuisd? Vergeet dan niet dit aan ons door te geven conform de vereisten in onze statuten. Controleer hier je gegevens in de NRW ledenlijst. Wijzigingen doorgeven gaat heel eenvoudig door een e-mail te sturen aan ledenadministratie@nrw.nl. Je NRW lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd tenzij je het lidmaatschap uiterlijk voor … Lees verder

Hoe realiseer je een relevant winkelgebied?

NEW GEN F&B tour Haarlem – “Work hard, Play Hard”