Let's Gro
1 november

Op donderdag 1 november wordt de bijeenkomst ‘Retail of the Future’ georganiseerd als onderdeel van het meerdaagse festival Let’s Gro. Een samenwerking tussen de Groningen City Club, Bedrijvenvereniging WEST, de Gemeente Groningen en de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW). Sprekers Tom Kikkert, Linda Annink (Urban Solutions) en Kim Ellerman (Q&A) laten verschillende ontwikkelingen de revue passeren die de retail zullen veranderen.

Aansluitend aan het plenaire deel vindt de Retail Safari plaats, waarbij we enkele succesvolle Groningse ondernemers horen spreken over hoe zij omgaan met de veranderingen in de branche.

Programma

  • 15.00 uur     Inloop
  • 15.30 uur     Aanvang programma
  • 17.30 uur     Aanvang Retail Safari
  • 19.00 uur     Afsluiting met borrel

Locatie

Stadhuis
Grote Markt 1
Groningen

Schrijf je in via www.groningerretailacademy.nl.

Algemene Ledenvergadering 2019

Controleer je lidmaatschap voor 1 november

Ben je in 2018 van baan veranderd of ben je verhuisd? Vergeet dan niet dit aan ons door te geven conform de vereisten in onze statuten. Controleer hier je gegevens in de NRW ledenlijst. Wijzigingen doorgeven gaat heel eenvoudig door een e-mail te sturen aan ledenadministratie@nrw.nl. Je NRW lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd tenzij je het lidmaatschap uiterlijk voor … Lees verder

Hoe realiseer je een relevant winkelgebied?