Catharinasteeg
Leiden

De Catharinasteeg in Leiden van MRP Development & UBS Assetmanagement heeft de NRW Jaarprijs 2018 op 20 september in ontvangst mogen nemen. Op vrijdag 9 november zal het projectbezoek plaatsvinden waar de eigenaar, de architect en de gemeente meer vertellen over de prijswinnende Catharinasteeg en krijg de kans om de Catharinasteeg zelf te bewonderen tijdens de rondleiding en vragen te stellen.

Bekijk hier de Deelnemerslijst Projectbezoek Catharinasteeg Leiden.

 

Programma

  • 14.30 uur Ontvangst
  • 15.00 uur Start plenair programma
  • 16.00 uur Rondleiding Catharinasteeg
  • 17.00 uur Netwerkborrel

Locatie

Stadsgehoorzaal
Breestraat 60
2311 CS Leiden

Parkeren

Parkeren kan in de parkeergarage Langegracht, op loopafstand van de locatie, maar… je kunt ook terecht op Parkeerterrein Haagweg, met de gratis shuttlebus ben je zo op de Breestraat of Oude Vest (bereikbaarheid & parkeren).

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement. (verplicht)

Controleer je lidmaatschap voor 1 november

Ben je in 2018 van baan veranderd of ben je verhuisd? Vergeet dan niet dit aan ons door te geven conform de vereisten in onze statuten. Controleer hier je gegevens in de NRW ledenlijst. Wijzigingen doorgeven gaat heel eenvoudig door een e-mail te sturen aan ledenadministratie@nrw.nl. Je NRW lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd tenzij je het lidmaatschap uiterlijk voor … Lees verder

Hoe realiseer je een relevant winkelgebied?

NEW GEN F&B tour Haarlem – “Work hard, Play Hard”