Algemene
Ledenvergadering

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseert NRW de Algemene Ledenvergadering, ook bekend als de ALV.

Hier zal worden teruggeblikt op een enerverend 2018 én het jaarthema en de planning van 2019 wordt bekendgemaakt. We zullen de avond feestelijk afsluiten met een walking dinner en we proosten op het nieuwe jaar. Dit jaar zal de ALV plaatsvinden bij LE:EN in Utrecht, het programma volgt maar schrijf je nu vast in.

Programma

14.30            Ontvangst
15.00            Start vergadering
16.15            Keynote Thomas Rau
17.00            Start feestelijke borrel & walking dinner

Locatie

LE:EN
Heuveloord 140
3523 CK Utrecht

Bekijk hier de routebeschrijving

Thomas Rau

Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is.

Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffen schaarste. Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden opgezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.

Thomas Rau benoemt de opgaven van morgen en weet met zijn enthousiasme, energie én humor zijn publiek en opdrachtgevers te overtuigen van de ingrijpende stappen die nodig zijn om de omslag van duurzaamheid naar levensvatbaarheid te maken.

Tijdens de jaarlijkse Dag van de Duurzaamheid benoemt het dagblad Trouw sinds 2009 een top 100 van meest invloedrijke mensen in Nederland op het gebied van Duurzaamheid. Vanaf de start van deze Duurzaamheidslijst is Thomas Rau steevast in de Top100 te vinden geweest, de laatste jaren zelfs steevast in de Top 10.

 

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement. (verplicht)

*Dit programma is alleen toegankelijk voor NRW-leden.