NRW
Marketingcongres

Op donderdag 4 april worden de winnaars van de NRW Marketing Award 2019 bekend gemaakt in B. Amsterdam. Op het congres worden de genomineerden aan je voorgesteld en kun je meestemmen voor de publieksprijs.

Eén van de keynotes tijdens het Marketingcongres is Marcel Kampman. Marcel is onder meer creatief strateeg bij Happykamping, founder van het Happyplaces Project en creatief directeur van het WeMakeThe.City-festival. De gemene deler in zijn werk en visie is RUIMTE.
Wat is ruimte? Hoe ga je met ruimte om? Wat doet ruimte met je? Hoe ontstaan plekken waar mensen graag willen zijn? En hoe kun je deze plekken creëren? Op basis van uitgebreide research (600 interviews over ruimte met filosofen, astronauten, architecten en vele anderen) en zijn jarenlange ervaring met retail en vastgoed, vertelt Marcel zijn verhaal over RUIMTE  en zoomt daarbij specifiek in op de wereld van retail en vastgoed. Zijn doel daarbij is: “mensen meer te laten zien dan ze zien”. Laat je verrassen met zijn prikkelende benadering!

PROGRAMMA

14.00 uur Ontvangst
14.30 uur Start Marketingbraderie
15.15 uur Welkom door Brigit Gerritse
15.20 uur Keynote
16.00 uur Marcel Kampman
16.40 uur Uitreiking Marketing Awards
17.00 uur Feestelijke borrel & bites

Locatie

B. Amsterdam (B.1)
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

Inschrijven

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Dit kan je doen door: 1) de gegevens van de persoon die gebruikmaakt van de wildcard in te vullen 2) onder wildcard de naam van het NRW-lid in te vullen.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement.(verplicht)