ASRE
Sneak Preview

Op 17 september 2019 start de ASRE met een nieuwe opleiding ‘Toekomstbestendig retailvastgoed’. Centraal in deze opleiding staat het kennis nemen van relevante ontwikkelingen en actuele maatschappelijke thema’s die van grote invloed zijn op retailvastgoed. Voorbeelden hiervan zijn de veranderende stedelijke dynamiek, online winkelen, consumentenbeleving, maar ook samenwerkingsmodellen en vormen van gebruikersparticipatie. Met deze kennis zijn de studenten in staat een gedegen toekomstvisie voor hun retailvastgoed op te stellen.

Tijdens de expertmeeting op 15 april a.s. van 16.00 uur tot 17.30 uur bij de ASRE in Amsterdam zullen kerndocent Pieter Affourtit | Bestuurder, directeur, adviseur, docent, Dr. David Evers | senior onderzoeker bij het Planbureau voor de Leefomgeving en Boris van der Gijp | Director Commercial Real Estate bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance in korte minicolleges enkele onderwerpen uit de opleiding aanstippen en daarover met de aanwezigen in discussie gaan.

Deze expertmeeting is bedoeld voor iedereen die overweegt de opleiding te gaan volgen (ook niet NRW-leden kunnen zich inschrijven).

Locatie: Jollemanhof 5, 1019 GW Amsterdam

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement.(verplicht)

NRW Jaaragenda 2019