De PROVADA is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor iedereen uit de vastgoedbranche. Ontwikkelaars, beleggers, beheerders en overheidsinstanties, geen partij ontbreekt. En met zoveel interessante partijen wil je elk moment van deze driedaagse beurs maximaal benutten.

Met de NRW New Gen Ontbijtsessie zorgen wij ervoor dat jouw tweede PROVADA-dag goed van start gaat! Op woensdag 5 juni ben je tussen 08.30u en 09.30u van harte welkom op het NRW Retailplein om te netwerken, de laatste ontwikkelingen rondom retail door te nemen en je op te laden voor de rest van de week. Bovendien zal om 09.30u een mystery speaker een inspirerende presentatie geven. En geen zorgen – ook al heb je het dinsdag iets te laat hebt gemaakt op een borrel, na deze (anti-kater) ontbijtsessie verschijn jij weer fresh en fruity op de Provada.

Dus kom woensdagochtend gezellig langs bij het NRW Retailplein en scoor die lekkere sinaasappel-banaan smoothie, dat overheerlijke croissantje, of een lekker koffiebroodje. Uiteraard is er ook warme koffie en thee en een hoop gezellige New Genners. Tot dan!

Bekijk hier de Voorlopige deelnemerslijst New Gen PROVADA Ontbijt dd. 21-05-2019

Programma

08.30 – 09.30 uur    Ontbijt

09.30 uur     Mystery speaker

Locatie

Rai Amsterdam

NRW Retailplein, 11.28

Inschrijven

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken. Vul hieronder de gegevens in van de Wildcardhouder

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement. (verplicht)

Ik ben lid van de New Gen of ik kom op de wildcard van een New Gen-lid. (verplicht)

NRW Jaaragenda 2019