NRW Jaarprijzen

De NRW Awards zijn dé nationale erkenning voor het meest inspirerende winkelgebied, initiatief of thesis in de winkelvastgoedsector. Winnaars van een NRW Award worden gezien als een kwaliteitsbenchmark en hebben een aantoonbare voorbeeldfunctie voor de bedrijfstak. Er zijn drie categorieen waarin de NRW Awards jaarlijks worden uitgereikt:

NRW Jaarprijs

De NRW Jaarprijs is een prestigieuze prijs die al sinds 1989 wordt uitgereikt aan de beste retailontwikkeling van Nederland. Het vernieuwende karakter en de commerciële aantrekkelijkheid van het project voor consumenten en ondernemers spelen daarbij een belangrijke rol. De winnende inzending heeft een aantoonbare voorbeeldfunctie voor de sector. Meer over de NRW Jaarprijs.

NRW Marketing Award

De NRW Marketing Award wordt sinds 2010 uitgereikt en is een jaarlijkse bekroning voor de meest innovatieve, inspirerende en effectieve marketinginspanningen voor een winkelgebied. De winnaars van de NRW Marketingprijs worden gezien als een kwaliteitsbenchmark en hebben een aantoonbare voorbeeldfunctie voor de bedrijfstak. Meer over de NRW Marketing Award.

NRW Research Award

Volgend jaar wordt de NRW Research Award geïntroduceerd. Tijdens de PROVADA 2018 wordt deze nieuwe award gepresenteerd op het NRW Retailplein. Een tipje van de sluier werd al opgelicht tijdens het NRW Retail Kennis & Innovatie Summit op 15 februari 2018. Met een hoogwaardig en intensief middagprogramma zijn daar de belangrijkste recente onderzoeken, inzichten en publicaties binnen de RETAILSECTOR gepresenteerd. Meer over NRW Research Award.