NRW
Jaarprijs

NRW Jaarprijs 2018

De winnaar is bekend!

Op 20 september, tijdens het NRW Jaarcongres in Amsterdam, is de winnaar van de NRW Jaarprijs bekendgemaakt: De Catharinasteeg in Leiden!

Bekijk hier het Juryrapport Catharinasteeg

Over de NRW Jaarprijs

De NRW Jaarprijs is een prestigieuze prijs die al sinds 1989 wordt uitgereikt aan de beste retailontwikkeling van Nederland. Het vernieuwende karakter en de commerciële aantrekkelijkheid van het project voor consumenten en ondernemers spelen daarbij een belangrijke rol. De winnende inzending heeft een aantoonbare voorbeeldfunctie voor de sector.

Genomineerden NRW Jaarprijs 2018 in een flits

Kerkelanden Hilversum wint de NRW Jaarprijs 2017

Winkelcentrum Kerkelanden Hilversum van DELA heeft de NRW Jaarprijs 2017 gewonnen. Een trotse winnaar heeft tijdens het drukbezochte NRW Jaarcongres in Theater Amsterdam de sculptuur in ontvangst genomen: “Winkelcentrum Kerkelanden is de terechte winnaar van de NRW Jaarprijs. We hebben hier de nieuwe standaard neergezet waar een herontwikkeling van jaren-zeventig winkelcentra in Nederland aan moeten voldoen om weer klaar te zijn voor de toekomst”, aldus Vincent Kriek, namens de trotse eigenaar DELA Vastgoed. DELA is sinds 1973 eigenaar van dit winkelcentrum. Bekijk hier de oorkonde.

Gelderlandplein Amsterdam wint NRW Jaarprijs 2016

Gelderlandplein Amsterdam van Kroonenberg Groep heeft de NRW Jaarprijs 2016 gewonnen. Een trotse Lesley Bamberger en Paul Bremmer hebben tijdens het drukbezochte NRW Jaarcongres de sculptuur in ontvangst genomen: “We hebben met ontzettend veel plezier en energie aan dit project gewerkt en zijn ongelooflijk trots op het resultaat en de waardering”, aldus Lesley Bamberger namens Kroonenberg Groep.

Winnaars van de NRW Jaarprijs in voorgaande jaren

2015

DE MARKTHAL, Rotterdam

2014

KLEIWEG, Gouda

2013

RAAKS, Haarlem

2012

MARKTHOF, Hoofddorp

2011

VLEUTERWEIDE, Utrecht

2010

OVERKAPEL, Utrecht

2009

SPUIMARKT, Den Haag