Contactgegevens

NRW – Nederlandse Raad Winkelcentra
Hoog Catharijne – Kantorencomplex Cluetinckborch
Godebaldkwartier 64
3511 DZ Utrecht
030-2313754
info@nrw.nl
KvK nummer: 40480688

Pers & Media

Aster Leuftink
communicatie- en eventmanager
a.leuftink@nrw.nl

Social Media

Route

Met de auto

Met de auto Vanaf de A2 (Amsterdam – Utrecht – Den Bosch) neemt u de afslag Utrecht-Oog in Al (7) of Utrecht Centrum (8).U rijdt nu via de Vleutenseweg of de Graadt van Roggenweg richting Centrum/Station. Het beste kunt u de borden Hoog Catharijne volgen. Ga vervolgens op de Catharijnebaan halverwege het viaduct bij het bord ‘Station’ omhoog en neem de tweede straat rechtsaf bij de borden ‘P2 parkeergarage Godebaldkwartier’. Deze parkeergarage is gelegen aan de Spoorstraat. Op winkelniveau ziet u aan uw rechterhand de ingang van kantoren ‘Cluetinckborch’. Plan route met Google Maps.

Met het openbaar vervoer

Komend vanaf het station loopt u in de richting van uitgang Centrum/Hoog Catharijne. Na ongeveer 100 meter ziet u rechts een filiaal van de Blokker. Ga hier rechtsaf. U bent nu in het Godebaldkwartier. Na 10 meter ziet u aan uw linkerhand patisserie Tamminga & Verweij; de ingang van ‘kantoren Cluetinckborch’ vindt u achter deze patisserie. Plan route met 9292.

Toegang

In de hal van kantorencomplex Cluetinckborch belt u aan bij NRW. U neemt de rechter lift naar de negende verdieping. (de linkerlift gaat maar tot de 8e etage) Vanuit de lift gaat u rechtsaf.