Contactgegevens

NRW – Nederlandse Raad Winkelcentra
Hoog Catharijne – Kantorencomplex Cluetinckborch
Godebaldkwartier 64
3511 DZ Utrecht
030-2313754
info@nrw.nl
KvK nummer: 40480688

Pers & Media

Aster Leuftink
communicatie- en eventmanager
a.leuftink@nrw.nl

Social Media

Route

Met de auto

Met de auto vanaf de A2 (Amsterdam – Utrecht – Den Bosch) neemt u de afslag 6 t/m 8. Ga nu via de Vleutenseweg of de Graadt van Roggenweg richting Utrecht Centrum en via de Daalsetunnel onder het spoor door. Direct daarna rechtsaf de Catharijnebaan op, bij Moreelspark rechtsaf bij de borden ‘P2 parkeergarage Godebaldkwartier’. Deze parkeergarage is gelegen aan de Spoorstraat (invoeren in navigatiesysteem). Met de lift komt u op winkelniveau en ziet u aan uw rechterhand de ingang van kantoren ‘Cluetinckborch’.

U kunt ook parkeren in de nieuwe P5 parkeergarage. Dan gaat u op winkelniveau via de Foodcourt met de roltrap een verdieping omhoog. U loopt in het verlengde daarvan rechtdoor en volgt de borden naar o.a. de HEMA, dan voorbij de Blokker ziet u op enig moment aan de linkerkant de ingang van kantoren ‘Cluetinckborch’.

 

Met het openbaar vervoer

Komend vanaf het station loopt u in de richting van uitgang Centrum/Hoog Catharijne. Na ongeveer 100 meter ziet u rechts een filiaal van de Blokker. Ga hier rechtsaf. U bent nu in het Godebaldkwartier. Na 10 meter ziet u aan uw linkerhand om de hoek de ingang van kantoren ‘Cluetinckborch’.

Toegang

In de hal van kantorencomplex ‘Cluetinckborch’ belt u aan bij NRW. U neemt de rechter lift naar de negende verdieping. (de linkerlift gaat maar tot de 8e etage) Vanuit de lift gaat u rechtsaf.