Contactgegevens

NRW – Nederlandse Raad Winkelcentra

Creative Valley
Stationsplein 32, unit 2.12, 3511 ED Utrecht
030-2313754
info@nrw.nl

KvK nummer: 40480688

Heb je vragen of opmerkingen over je contributienota? Stuur je vraag/opmerking naar ledenadministratie@nrw.nl.

Social Media

Event- & communicatiemanager

Willemijn van der Heijden
w.heijden@nrw.nl

Programmamanager

Hans van Scheerdijk
h.vanscheerdijk@nrw.nl 

Vragen over lidmaatschap

ledenadministratie@nrw.nl 

Route

Met de auto

Met de auto vanaf de A2 (Amsterdam – Utrecht – Den Bosch) neemt u de afslag 6 t/m 8. Ga nu via de Vleutenseweg of de Graadt van Roggenweg richting Utrecht Centrum en via de Daalsetunnel onder het spoor door. Direct daarna rechtsaf de Catharijnebaan op, bij Moreelspark rechtsaf bij de borden ‘P2 parkeergarage Godebaldkwartier’. Deze parkeergarage is gelegen aan de Spoorstraat (invoeren in navigatiesysteem) en heeft momenteel GEEN lift. Met de trap komt u op winkelniveau en ziet u aan uw rechterhand de ingang van kantoren ‘Cluetinckborch’.

U kunt ook parkeren in de nieuwe P5 parkeergarage. Dan gaat u op winkelniveau via de Foodcourt met de roltrap een verdieping omhoog. U loopt in het verlengde daarvan rechtdoor en volgt de borden naar o.a. de HEMA, dan voorbij de Douglas. Na de Lush rechtdoor blijven lopen aan uw linkerhand naast het grote scherm is de toegang tot de hal van kantoren ‘Cluetinckborch’.

 

Met het openbaar vervoer

Komend vanaf het station loopt u in de richting Centrum en verlaat de stationshal, over het plein direct door de schuifdeuren naar rechts door de entree van Hoog-Catharijne. Voorbij de Lush rechtdoor blijven lopen aan uw linkerhand naast het grote scherm is de toegang tot de hal van kantoren ‘Cluetinckborch’.

Toegang

In de hal van kantorencomplex ‘Cluetinckborch’ belt u aan bij NRW. U neemt de rechter lift naar de negende verdieping. (de linkerlift gaat maar tot de 8e etage) Vanuit de lift gaat u rechtsaf.