NRW-NewGen-logo

New Gen is de groep young professionals (<36 jaar) binnen NRW.  De New Gen commissie organiseert meerdere bijeenkomsten per jaar specifiek voor deze leden, zoals expertmeetings, projectbezoeken en een kerstborrel. Zowel kennisuitwisseling als het sociale karakter is belangrijk binnen de New Gen. Ook organiseert de New Gen jaarlijks een twee-daagse studiereis naar een grote retailstad in Europa. Een netwerk voor het leven! NRW heeft op dit moment ruim 100 NewGen leden.

Alle NRW leden jonger dan 36 jaar worden automatisch NewGen lid en profiteren zo van de extra voordelen van het membership tegen sterk gereduceerd tarief. Het is ook mogelijk om een NewGen INTRO lidmaatschap aan te vragen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden en meld je aan.

De speciale NewGen events worden georganiseerd door de New Gen Commissie. Op dit moment bestaat de comissie uit de volgende leden:

  • Sieuwerd Ermerins – Apleona
  • Maus Robben – Chainels
  • Fiorienne Westenberg – Many Tastes

Ook interesse om deel uit te maken van de NewGen Commissie? Stuur dan een e-mail aan info@nrw.nl en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

“NRW New Gen verbindt de nieuwe generatie retailprofessionals door het organiseren van inhoudelijk relevante en vernieuwende activiteiten, waarbij uiteraard ook volop gelegenheid is tot netwerken.” – Sieuwerd Ermerins, Apleona

“Leuke manier om je netwerk op te bouwen en te onderhouden.” – Esther Haartsen, Hema

New Gen Commissie

NRW Marketingcongres (2)