New Gen Quicktrip
Warschau

Donderdag 21 t/m zaterdag 23 september

NRW nodigt alle New Gen- en introleden van harte uit om deel te nemen aan de Quicktrip van 21 tot 23 september die dit jaar naar Warschau gaat.

Het belooft een mooie studiereis te worden met bezoeken aan diverse winkelcentra en retailers, ook nieuwe internationale formules en conceptstores. Uiteraard ga je ook genieten van de bijzondere binnenstad. De kosten voor de trip bedragen € 275,- voor het programma, overnachtingen en ontbijt, lunch, diner. De vlucht boek je zelf.

Programma dag 1

14.30 uur Aankomst en inchecken in hotel
15.00 uur Start programma
16.00 uur Tour en locatiebezoek
19.00 uur Borrel en diner

 

 

Programma dag 2

09.30 uur Start van de dag
10.00 uur Vertrek voor locatiebezoeken
18.00 uur Borrel en diner
22.00 uur Afsluiting gezamenlijk programma

Hierbij een recente deelnemerslijst.

Inschrijving gesloten

 

Genomineerden NRW Marketing Awards 2019

De NRW Marketing Awards worden op 4 april weer feestelijk uitgereikt in drie categorieën: Campagnes gericht op Brand Awareness & (re)positioning Acties & Events met de focus op Brand Activation De NRW Publieksprijs De nominaties in de categorie Campagnes: Local Hero Campagne, Versmarkt Fresh! Winkelcentrum Leidsenhage | Unibail Rodamco Westfield Van bouw naar retailmerk Leidsche … Lees verder

NRW Quicktrip België | Gent – Antwerpen 2019

New Gen Marketinglunch 2019