NRW Jaarcongres
2017

Schrijf je in!

7 september NRW Jaarcongres

Op donderdag 7 september wordt tijdens het Jaarcongres de winnaar van de NRW Jaarprijs 2017 bekend gemaakt in Theater Amsterdam. Genomineerd zijn; Nowadays  in Amsterdam, Beverhof in Beverwijk, Kerkelanden in Hilversum, Hanzewijk in Kampen en AaBefabriek in Tilburg. Bekijk hier de projecten in een flits.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking hebben we een boeiend programma samengesteld met keynote speakers rondom het thema ‘Geluk verkoopt’. Smile, you’re in the happy industry…

PROGRAMMA

14.00 uur Warm ontvangst op het NRW Jaarcongres 2017

15.00 uur Welkomstwoord Brigit Gerritse en opening door Bill Kistler (executive vice president and managing director EMEA)

15.15 uur Keynotes rondom het thema Geluk verkoopt! Met bijdragen van John Rombouts van M2Leisure, Aat Vos inzake het belang van een dierbare openbare ruimte en geluksprofessor Ruut Veenhoven.

17.15 uur Prijsuitreiking NRW Jaarprijs 2017 door juryvoorzitter Jos Sentel

17.45 uur Start feestelijke borrel met uitgebreide selectie van kleine gerechtjes

LOCATIE

THEATER AMSTERDAM Danzigerkade 5 1013 AP  AMSTERDAM

www.theateramsterdam.nl

Bereikbaarheid en parkeren, klik hier.

DRESS CODE

Feestelijk. Alsof je naar een NRW Jaarcongres gaat 🙂

 

 

Inschrijving is gesloten

 

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”