Expertmeeting
Schoon Heel Veilig

De Vergeten Marketingtools (Schoon, Heel & Veilig)

 

DATUM:

Donderdag 12 oktober 2017

LOCATIE:

FOC Bataviastad

Bataviaplein 60, 8242 PN Lelystad

Routebeschrijving

De belevingswaarde van winkelcentra wordt vaak geassocieerd met leisure, horeca en branding. Echter, als een winkelcentrum de basisvoorwaarden “schoon, heel, veilig” niet op orde heeft zal de consument het – bewust of onbewust – als een onprettig gebied ervaren en zijn alle marketingactiviteiten vergeefse moeite.

Tijdens de expertmeeting De Vergeten Marketingtools worden de state-of-the-art instrumenten gepresenteerd op het gebied van Schoon, Heel & Veilig. Vastgoedbeheerder Jeroen Roose (Directeur HISA Centrummanagement) start met een overall view over de noodzaak van een schoon, heel en veilig winkelgebied. Nederland Schoon presenteert de resultaten van haar jaarlijkse schouw onder 500 winkelcentra en geeft belangrijke tips. Arjen Seckel (tot 1 oktober directeur asset management bij Multi en sindsdien partner bij ontwikkelaar Neoo) zal samen met Henk Vlug (Directeur Fortrus en NoClaims) in een duo-presentatie de ervaringen met de nieuw ontwikkelde toolkit voor winkelcentra “Heel en Veilig”. Tot slot gaat het expertpanel met elkaar en met de deelnemers in dialoog over de wijze waarop schoon, heel en veilig als marketingtools in de praktijk kunnen worden gebracht. Deze expertmeeting vindt plaats in Bataviastad Lelystad. Waar anders dan in een professioneel en centraal gemanaged Factory Outlet Center kan worden ervaren welk positief effect behaald kan worden op dit thema. Na een korte presentatie over de ‘casus’ Bataviastad volgt een rondleiding door de nieuwe uitbreiding van het centrum.

 

 

Programma & Sprekers

 

13.30 – 14.00 u.       Inloop en ontvangst met koffie of thee & “zoet”

14.00 – 14.10 u.       Welkom & inleiding Brigit Gerritse & gastheer “Bataviastad”

14.10 – 14.30 u.       Introductie van de Marketingtools Schoon, Heel & Veilig door Jeroen Roose – directeur HISA Centrummanagement

14.30 – 14.50 u.       Presentatie Resultaten en tips inzake de schouw van 500 winkelgebieden door Nederland Schoon

Korte break

15.10 – 15.40 u.       Duo-presentatie Toolkit “Heel en Veilig” door Arjen Seckel (tot 1 oktober directeur asset management bij Multi, nu partner bij ontwikkelaar Neoo) en Henk Vlug (Directeur Fortrus en NoClaims)

15.40 – 16.00 u.       Expertpanel met Paul Fok (directeur FVH), Sieuwerd Ermerins (IVBN) en Ilse Kaandorp (VGM NL), inclusief toelichting op de nieuwe uniforme rubricering servicekosten.

16.00 – 17.00 u.          Presentatie “casus Bataviastad” en rondleiding door Patrick Jansen (Bataviastad) door de nieuwe uitbreiding

Afsluitende borrel

 

DEELNEMERSLIJST

Inschrijving gesloten.

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”