Algemene
Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering

Dinsdag 23 januari 2018

TivoliVredenburg

Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht | Route via deze link

 

Op dinsdag 23 januari 2018 organiseert NRW de Algemene Ledenvergadering. Er wordt teruggeblikt op een enerverend 2017 én het jaarthema van 2018 wordt bekendgemaakt. In deze vergadering staan ook de jaarplanning 2018 en het voorstellen van nieuwe bestuursleden en de begroting 2018 geagendeerd.

We ronden af met een sprankelende Nieuwjaarsborrel inclusief een uitgebreide selectie heerlijke hapjes, geserveerd in de K.F. Hein Foyer voorzien van een geweldig uitzicht over Utrecht.

 

PROGRAMMA

15.00 uur  Ontvangst NRW leden

15.30 uur Algemene Ledenvergadering in de Pandora Foyer

17.00 uur Feestelijk aangeklede nieuwjaarsborrel in de K.F. Hein Foyer

 

 

De inschrijving is gesloten. De middag was een bruisend begin van het nieuwe jaar en klik hier voor onze @NRWNL Facebookpagina voor een impressie van de ALV en Nieuwjaarsborrel.

 

Genomineerden NRW Marketing Awards 2019

De NRW Marketing Awards worden op 4 april weer feestelijk uitgereikt in drie categorieën: Campagnes gericht op Brand Awareness & (re)positioning Acties & Events met de focus op Brand Activation De NRW Publieksprijs De nominaties in de categorie Campagnes: Local Hero Campagne, Versmarkt Fresh! Winkelcentrum Leidsenhage | Unibail Rodamco Westfield Van bouw naar retailmerk Leidsche … Lees verder

NRW Quicktrip België | Gent – Antwerpen 2019

New Gen Marketinglunch 2019