Preview

Projectbezoek

1 februari 2018 | Leidsche Rijn Centrum

                                                      Brasserie Grauwaart, Grauwaartsingel 1a, 3541 DA Utrecht

 

Met 40.000 m2 winkels, 10.000 m2 kantoren, 762 appartementen, meer dan 2.000 parkeerplaatsen, een bioscoop, bibliotheek, een bus- en een treinstation en nog veel meer, krijgen de 100.000 inwoners van Leidsche Rijn een eigen stadscentrum. De bouw is in volle gang en de opening is in mei 2018.

a.s.r. Vastgoed Projecten en Vesteda nodigen NRW uit om op donderdag 1 februari kennis te komen maken tijdens een preview in het goed bereikbare, centrale en zeer innovatieve stadscentrum in aanbouw. Rogier Hendriks, commercieel directeur bij a.s.r. Vastgoed Projecten en Huub Elders, director shopping center management Colliers, geven een presentatie en verzorgen de rondleiding over de bouw in het tweede stadscentrum van Utrecht: Leidsche Rijn Centrum.

De ontvangst is om 15.45 uur en om 16 uur start het programma.

 

Link naar de deelnemerslijst.

UPDATE: dd 10 januari

Er hebben zich nu 60 mensen ingeschreven. Er komen altijd nog plaatsten vrij, dus schrijf je vooral wel in. Je naam komt op de reservelijst en zodra er een afmelding is ontvang je alsnog een bevestiging.

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken.

Genomineerden NRW Marketing Awards 2019

De NRW Marketing Awards worden op 4 april weer feestelijk uitgereikt in drie categorieën: Campagnes gericht op Brand Awareness & (re)positioning Acties & Events met de focus op Brand Activation De NRW Publieksprijs De nominaties in de categorie Campagnes: Local Hero Campagne, Versmarkt Fresh! Winkelcentrum Leidsenhage | Unibail Rodamco Westfield Van bouw naar retailmerk Leidsche … Lees verder

NRW Quicktrip België | Gent – Antwerpen 2019

New Gen Marketinglunch 2019