Quicktrip
Magisch Maastricht

Op uitnodiging van BLSC |Next Gen Quicktrip

23 – 24 februari 2018

De Belgische counsel BLSC Next Gen organiseert een quicktrip naar Maastricht en het Belgische Genk. NRW New Gen leden zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit programma en mee op ontdekkings- en inspiratiereis te gaan.

Het veelzijdige karakter van Maastricht maakt dat het in deze stad bijzonder prettig winkelen is. Je vindt er een brede mix: van unieke boetieks tot diverse winkels van de grote merken. En daar hoef je geen lange afstanden voor te overbruggen.

DAG 1 start bij COFFEELOVERS op Plein 1992. Daar maak je kennis met- en krijg je inside presentaties van Paul ten Haaf Centrummanager Maastricht en van Robèrt Dackus van 3W Real Estate over de ontwikkelingen in Maastricht. Dan volgt een city-center-tour met een bezoek aan Ceramique. Na een de lunch kan een bezoek aan Mosae Forum, hét nieuw winkelgebied van Maastricht en Entre Deux, een modern, grotendeels overdekt winkelcentrum, niet ook ontbreken.

Eind van de middag wordt koers richting de wintersport gezet voor een uurtje skiën in Snowworld Landgraaf, een van de grootste indoor skihallen van Europa. De après-ski en fondue en overnachting in viersterren Hotel Snowworld maken de ervaring compleet.

DAG 2 staat na een stevig ontbijt een bezoek aan Woonwinkel Boulevard Heerlen gepland. Deze quicktrip wordt afgerond met een presentatie en bezoek aan Shopping 1 Genk en Stadsplein door Wereldhave Belgium.

De kosten voor de trip bedragen € 200,- voor het programma, overnachting en ontbijt, lunch, diner. Verder maak je gebruik van eigen vervoer.

Het gaat om een voorinschrijving, deze dient vóór 10 februari binnen te zijn. Daarna volgt onze bevestiging en kun je definitief inschrijven.

FLANEER, GENIET, ONTDEK EN DANS IN MAASTRICHT

De inschrijving is gesloten.

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”