New Gen Binnenstadsbezoek
Tilburg

SCHRIJF JE NU IN!

Wereldhave realiseert een flinke verbeterslag in het kernwinkelgebied van Tilburg. Door te optimaliseren en een kwaliteitsimpuls te geven aan het gebied tussen de Emmapassage, Heuvelstraat en Pieter Vreedeplein. De eerste resultaten van de samenwerking zijn inmiddels duidelijk zichtbaar voor het publiek en een meerwaarde voor het kernwinkelgebied. Recent is de nieuwe Frederikstraat tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat feestelijk in gebruik genomen. Daarnaast is de opening van het vernieuwde Pieter Vreedeplein gevierd met maar liefst 6 winkelopeningen, te weten Hudson’s Bay, Costes, Rojami’s Brandstore, Sissy-Boy, Tumble ’N Dry en de eerste nieuwe Flagship store van HEMA in Nederland.

Wereldhave nodigt NRW New Gen uit om dit project te bezoeken, inclusief presentaties van insiders en een afsluitende borrel. Maximaal 20 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je in.

 

LOCATIE:

Wereldhave managementkantoor Tilburg

Hendrikhof 7

5038 AP TILBURG

Inschrijving is gesloten. Fotoverslag komt op onze Facebookpagina 

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”