New Gen Binnenstadsbezoek
Tilburg

SCHRIJF JE NU IN!

Wereldhave realiseert een flinke verbeterslag in het kernwinkelgebied van Tilburg. Door te optimaliseren en een kwaliteitsimpuls te geven aan het gebied tussen de Emmapassage, Heuvelstraat en Pieter Vreedeplein. De eerste resultaten van de samenwerking zijn inmiddels duidelijk zichtbaar voor het publiek en een meerwaarde voor het kernwinkelgebied. Recent is de nieuwe Frederikstraat tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat feestelijk in gebruik genomen. Daarnaast is de opening van het vernieuwde Pieter Vreedeplein gevierd met maar liefst 6 winkelopeningen, te weten Hudson’s Bay, Costes, Rojami’s Brandstore, Sissy-Boy, Tumble ’N Dry en de eerste nieuwe Flagship store van HEMA in Nederland.

Wereldhave nodigt NRW New Gen uit om dit project te bezoeken, inclusief presentaties van insiders en een afsluitende borrel. Maximaal 20 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je in.

 

LOCATIE:

Wereldhave managementkantoor Tilburg

Hendrikhof 7

5038 AP TILBURG

Inschrijving is gesloten. Fotoverslag komt op onze Facebookpagina 

Genomineerden NRW Marketing Awards 2019

De NRW Marketing Awards worden op 4 april weer feestelijk uitgereikt in drie categorieën: Campagnes gericht op Brand Awareness & (re)positioning Acties & Events met de focus op Brand Activation De NRW Publieksprijs De nominaties in de categorie Campagnes: Local Hero Campagne, Versmarkt Fresh! Winkelcentrum Leidsenhage | Unibail Rodamco Westfield Van bouw naar retailmerk Leidsche … Lees verder

NRW Quicktrip België | Gent – Antwerpen 2019

New Gen Marketinglunch 2019