NRW Marketingcongres
In De Lik

Volgende week staan hier de aftermovie en een mooi fotoverslag van het geslaagde NRW Marketingcongres. Bekijk hier alvast wie de winnaars zijn van NRW Marketing Awards 2018.

5 april NRW Marketingcongres2018

DEELNEMERSLIJST

Op donderdag 5 april worden de winnaars van de NRW Marketing Award 2018 bekend gemaakt in De Lik in Utrecht. Op het congres worden de genomineerden aan je voorgesteld en kun je meestemmen voor de publieksprijs.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking hebben we een geweldige keynote ‘Lady Geek’ ofwel de dé mobile expert Brechtje de Leij,  bekijk hier haar persoonlijke uitnodiging!  Keynote Linda Annink (Urban Solutions) gaat een interactieve workshop geven over storytelling en citymarketing. Ontdek de X-factor, val op en betover!

 

PROGRAMMA

14.00 uur openen de poorten van De Lik.

14.30 uur Start Marketingbraderie
15.15 uur Welkom door Brigit Gerritse
15.20 uur Keynote Linda Annink
16.00 uur Keynote Brechtje de Leij
16.40 uur Uitreiking Marketing Awards
17.00 uur Feestelijke borrel & bites

LOCATIE

Congreslocatie De Lik
Wolvenplein 27
3512 CK UTRECHT
www.delik.nl

ROUTE & PARKEREN ZIE HIERONDER

ROUTEBESCHRIJVING

Parkeren in parkeergarage De Grifthoek (adres Wittevrouwensingel 96 – 3514 AL Utrecht).
Parkeren op het terrein van De Lik niet mogelijk. De parkeergarage de Grifthoek is in de nabije omgeving en van daaruit kun je lopen. Indien vol kun je uitwijken naar parkeergarage Kruisstraat (ondanks het rode kruis op de signaleringsborden) is deze WEL beschikbaar.

Vanuit de parkeergarage volgt u de Wittevrouwensingel en houdt het water aan de rechterhand. Na ongeveer 300 meter steekt u bij de kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De Lik direct aan uw rechterhand.

Er zijn uitrijkaarten beschikbaar voor alle deelnemers.

Plattegrond Grifthoek Lik

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”