Retail Breakfast
19 april @NRW

Retail Breakfast @NRW

Trakteer de duizendpoot van jullie kantoor op een NRW Retail kennisontbijt. Doe haar of hem een groot plezier met een geweldig ontbijt en up-to-date retailkennis en inspiratie. Je kan jezelf als secretaresse aanmelden of als manager je secretaresse dit cadeau gevenTijdens het Retail Breakfast @NRW op 19 april vieren we ‘Secretaressedag’.

PROGRAMMA

Warm welkom is vanaf acht uur met een kop goede koffie bij NRW in Utrecht. Om half negen trapt Brigit Gerritse, af met een korte update over de retailvastgoedmarkt en de huidige trends en ontwikkelingen.

Tessa Vosjan van INretail geeft haar enthousiaste verhaal over de RetailShifts die het winkelen en ons koopgedrag van 2030 gaan bepalen. Zorg dat je als eerste weet hoe wij straks shoppen!

Daarna zal Marianne Wesselo, Development Director van Klepierre (eigenaar van Hoog Catharijne) vertellen hoe de enorme transformatie en modernisering van Hoog Catharijne vordert. Het nieuwe Hoog Catharijne kent na haar verhaal geen geheimen meer voor je. En omdat je deze ongelooflijke transformatie van dit bij iedereen bekende winkelcentrum vooral zelf moet ervaren, zal Brigit Gerritse ons tenslotte meenemen op een korte ‘retailsafari’ door Hoog Catharijne en ons een paar van de interessantste hotspots laten zien.

Wie trakteer jij op dit top retail ontbijtje?

PROGRAMMA

8.00 – 8.30      Ontvangst met ontbijt bij NRW in Utrecht

8.30 – 8.45       Introductie Retailmarkt – Brigit Gerritse

8.45 – 9.15       Retail 2030 in 12 shifts – Tessa Vosjan, INretail

9.15 – 9.45       Nieuw Hoog Catharijne – Marianne Wesselo, Klepierre

9.45 – 10.30    Rondleiding Hoog Catharijne

10.30                  Wrap up bij Pret-a-manger

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”