New Gen Projectbezoek
Forum Rotterdam

Het maximale aantal inschrijvingen is bereikt, vanwege de veiligheidseisen kunnen niet meer dan 15 deelnemers op de bouwplaats.

Het was een geslaagd New Gen event, met een volle bak, een goed verhaal, blije gezichten en een borrel in de zon. Volgende week een verslag van deze middag en de foto’s in de NRW Update van 1 mei!

New Gen projectbezoek FORUM ROTTERDAM

25 april 2018 | ROTTERDAM

PROGRAMMA

In samenwerking met Multi heeft New Gen weer een actueel event met diverse presentaties in Rotterdam georganiseerd.

START

14:00      Ontvangst bij Informatiecentrum Coolsingel, Churchillplein Rotterdam.

14:15     Presentatie ‘De Coolsingel – de boulevard die Rotterdam verdient’  door Peter Spakman, projectmanager gemeente Rotterdam.

Onlangs is Rotterdam gestart met de herontwikkeling van de Coolsingel tot een boulevard met meer allure. De komende twee jaar zal de Coolsingel langzaam maar zeker transformeren tot een gastvrij en meer ‘groen’ gebied, dat uitnodigt tot ontspannen, ontmoeten en winkelen. Peter zal ons de visie van Rotterdam op de Coolsingel geven en specifiek aandacht besteden aan de betekenis van retail op de Coolsingel.

15:15      Ontvangst bij Forum Rotterdam (voor meer informatie klik hier)

15:30      Presentatie over ontwikkeling Forum

16:00      Rondleiding op site. Let op: veiligheidsschoenen/laarzen verplicht.

16:30     Borrel

Neem je veiligheidsschoenen mee. 

LOCATIE 

Informatiecentrum Coolsingel

Churchillplein Rotterdam (te herkennen aan de knalgroene keet)

Genomineerden NRW Marketing Awards 2019

De NRW Marketing Awards worden op 4 april weer feestelijk uitgereikt in drie categorieën: Campagnes gericht op Brand Awareness & (re)positioning Acties & Events met de focus op Brand Activation De NRW Publieksprijs De nominaties in de categorie Campagnes: Local Hero Campagne, Versmarkt Fresh! Winkelcentrum Leidsenhage | Unibail Rodamco Westfield Van bouw naar retailmerk Leidsche … Lees verder

NRW Quicktrip België | Gent – Antwerpen 2019

New Gen Marketinglunch 2019