Jaarcongres 2018
Theater Amsterdam

20 september NRW Jaarcongres 2018

Op donderdag 20 september wordt tijdens het Jaarcongres de winnaar van de NRW Jaarprijs 2018 bekend gemaakt in Theater Amsterdam. Genomineerd zijn; De Barones in Breda, winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum, Catharinasteeg in Leiden, winkelcentrum Koningshoek in Maassluis en winkelcentrum Koedijkslanden in MeppelBekijk hier de projecten in een flits.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking hebben we een boeiend programma samengesteld met keynote speakers rondom het thema Toonzetters & Smaakmakers.

Bekijk hier de deelnemerslijst.

PROGRAMMA

14.00   Ontvangst
15.00   Start plenair programma deel 1;
– Mike Thomson – The Big Picture, Senior Consultant
– Jonathan Doughty – ECE, Global Head of Foodservice
16.15    Break
16.30   Start plenair programma deel 2;
– Ben Woldring – Bencom Group, Directeur
– NRW Jaarprijs uitreiking
17.30    Borrel & Bites

LOCATIE

THEATER AMSTERDAM Danzigerkade 5 1013 AP  AMSTERDAM

www.theateramsterdam.nl

 

Sprekers

 Jonathan Doughty – ECE, Global Head of Foodservice 

Als Global Head of Foodservice bij ECE ziet Jonathan talloze foodconcepten en winkelcentra. Daarmee is hij misschien wel dé foodservice-expert in onze sector. We worden meegenomen in zijn ‘We love Food’ strategie en zijn visie op food. De rol van food in onze winkelgebieden groeit en “F&B = the new fashion”  is een kreet die we tegenwoordig vaak horen. Hoe blijvend is dat succes? Tot hoe ver reikt die groei? En is F&B inderdaad de ‘redder van het winkelgebied’?

 Mike Thomson – The Big Picture, Senior Consultant 

De achtergrond van Mike Thomson is zowel operationeel als commercieel. Zijn expertise ligt in het ontwikkelen van commerciële strategieën voor eigenaren van bioscoop- en vrijetijdsbesteding, exploitanten of ontwikkelaars.

Als directeur bij Virgin, UGC Cinemas, en Cineworld heeft Mike projecten geleid op het gebied van gecombineerde marketing, filmprogrammering en retail-functies en de ontwikkeling van volledig geïntegreerde commerciële strategieën. Zijn achtergrond in zowel retail als de bioscoopsector is waardevol in het streven een geïntegreerd entertainmentaanbod te realiseren in winkel- en centrumgebieden.

 Ben Woldring – Bencom Group, Directeur

In 1998 haalde Ben Woldring als 13-jarige oprichter van het succesvolle Bellen.com bijna alle nieuwsprogramma’s van Nederland, waarna hij uitgroeide tot de jongste succesvolle serial entrepreneur van Nederland. Inmiddels is hij directeur van de Bencom Group en is het zijn missie om de consument in tal van complexe markten inzicht en transparantie te bieden. Ben zal zijn kijk op het ondernemerschap met ons delen.

Hoe ziet hij iedere keer nieuwe mogelijkheden en kansen om binnen de veranderende maatschappij –  en met gebruikmaking van de laatste stand van techniek – precies dat te doen waar de consument behoefte aan heeft? En hoe die consument het liefste geholpen wil worden? Over smaakmakers en toonzetters gesproken!

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement.(verplicht)


*Ben je geen NRW-lid en kun je geen gebruikmaken van een wildcard dan kan je een ticket bestellen à €395,- excl. Btw via deze link. 


TIP: je kan ook per 1 september lid worden van NRW. De kosten bedragen dan EUR 417,- voor 2018  of EUR 208,- voor NewGenleden (voor de komende 4 maanden). Je kan dan zonder kosten deelnemen aan het gehele NRW programma, inclusief het Jaarcongres. Bovendien ontvang je dan een wildcard waarmee je gratis een collega kan laten deelnemen aan 1 event. Lees hier alle voorwaarden en meld je aan!

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”