Completely Retail Marketplace
Beurs van Berlage

Completely Retail Marketplace Benelux

Op 11 september vindt in de Beurs van Berlage de ‘Completely Retail Marketplace Benelux’ plaats. NRW is content partner van dit event en zal met een stand aanwezig zijn. Bovendien organiseren we een aantal panelgesprekken op de beursvloer.

Tijdens Completely Retail Marketplace Benelux kun je bedrijven en organisaties uit de hele Benelux ontmoeten en in contact komen met nieuwe namen en brands uit de wereld van retail en leisure. Naast de talloze netwerkmogelijkheden, biedt Completely Retail Marketplace Benelux ook een inhoudelijk programma. Zo zal NRW een aantal panelgesprekken organiseren over actuele onderwerpen in de Nederlandse retailmarkt.

Panelgesprekken

  • 14.00 – 14.15 The value of (big) data for shopping centres
  • 15.00 – 15.15 Branding and marketing of shopping centres
  • 16.00 – 16.15 Food & Beverage in shopping centres

Houd www.crmarketplace.com goed in de gaten voor het volledige programma en sprekers.

Speciaal voor NRW-leden is er een ledenkorting: NRW-leden betalen geen EUR 595 (excl. BTW), maar EUR 395 (excl. BTW). Om van deze korting gebruik te maken, vul je tijdens het registreren de code NRW2018 in. Retailers kunnen Completely Retail Marketplace Benelux overigens gratis bezoeken.

Genomineerden NRW Marketing Awards 2019

De NRW Marketing Awards worden op 4 april weer feestelijk uitgereikt in drie categorieën: Campagnes gericht op Brand Awareness & (re)positioning Acties & Events met de focus op Brand Activation De NRW Publieksprijs De nominaties in de categorie Campagnes: Local Hero Campagne, Versmarkt Fresh! Winkelcentrum Leidsenhage | Unibail Rodamco Westfield Van bouw naar retailmerk Leidsche … Lees verder

NRW Quicktrip België | Gent – Antwerpen 2019

New Gen Marketinglunch 2019