Let's Gro
1 november

Op donderdag 1 november wordt de bijeenkomst ‘Retail of the Future’ georganiseerd als onderdeel van het meerdaagse festival Let’s Gro. Een samenwerking tussen de Groningen City Club, Bedrijvenvereniging WEST, de Gemeente Groningen en de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW). Sprekers Tom Kikkert, Linda Annink (Urban Solutions) en Kim Ellerman (Q&A) laten verschillende ontwikkelingen de revue passeren die de retail zullen veranderen.

Aansluitend aan het plenaire deel vindt de Retail Safari plaats, waarbij we enkele succesvolle Groningse ondernemers horen spreken over hoe zij omgaan met de veranderingen in de branche.

Programma

  • 15.00 uur     Inloop
  • 15.30 uur     Aanvang programma
  • 17.30 uur     Aanvang Retail Safari
  • 19.00 uur     Afsluiting met borrel

Locatie

Stadhuis
Grote Markt 1
Groningen

Schrijf je in via www.groningerretailacademy.nl.

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”