Catharinasteeg
Leiden

De Catharinasteeg in Leiden van MRP Development & UBS Assetmanagement heeft de NRW Jaarprijs 2018 op 20 september in ontvangst mogen nemen. Op vrijdag 9 november zal het projectbezoek plaatsvinden waar de eigenaar, de architect en de gemeente meer vertellen over de prijswinnende Catharinasteeg en krijg de kans om de Catharinasteeg zelf te bewonderen tijdens de rondleiding en vragen te stellen.

Bekijk hier de Deelnemerslijst Projectbezoek Catharinasteeg Leiden.

 

Programma

  • 14.30 uur Ontvangst
  • 15.00 uur Start plenair programma
  • 16.00 uur Rondleiding Catharinasteeg
  • 17.00 uur Netwerkborrel

Locatie

Stadsgehoorzaal
Breestraat 60
2311 CS Leiden

Parkeren

Parkeren kan in de parkeergarage Langegracht, op loopafstand van de locatie, maar… je kunt ook terecht op Parkeerterrein Haagweg, met de gratis shuttlebus ben je zo op de Breestraat of Oude Vest (bereikbaarheid & parkeren).

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement. (verplicht)

Genomineerden NRW Marketing Awards 2019

De NRW Marketing Awards worden op 4 april weer feestelijk uitgereikt in drie categorieën: Campagnes gericht op Brand Awareness & (re)positioning Acties & Events met de focus op Brand Activation De NRW Publieksprijs De nominaties in de categorie Campagnes: Local Hero Campagne, Versmarkt Fresh! Winkelcentrum Leidsenhage | Unibail Rodamco Westfield Van bouw naar retailmerk Leidsche … Lees verder

NRW Quicktrip België | Gent – Antwerpen 2019

New Gen Marketinglunch 2019