New Gen
"Work hard, Play hard"

NEW GEN F&B tour Haarlem – “Work hard, Play hard”

Om de consument aan je te binden is tegenwoordig meer nodig dan alleen beleving en voldoende aanbod in winkels. De toenemende focus op ontspanning, heeft ertoe geleid dat Food & Beverage niet meer weg te denken is in Retailland.

De Food & Beverage Tour van de NRW New Gen brengt ons dit jaar in Haarlem. De tour zal worden afgetrapt met een inspirerend verhaal over La Place. Na deze tour volgt een korte rondleiding door Binnenstadmanager Falco Bloemendal, die ons begeleidt, door Historisch Haarlem, naar onder andere een interessante ondernemer die op een niet-alledaagse wijze zijn onderneming heeft opgebouwd.

We ontvangen jullie graag donderdag 25 oktober om 14.45 uur in de La Place – Hudson’s Bay te Haarlem. 

Het programma zal rond 17.15 uur afgelopen zijn, waarna de borrel start.

Programma

  • 14:45 uur: Ontvangst bij La Place @ Hudsons Bay (Haarlem)
  • 15:00 uur: Presentatie La Place
  • 16:00 uur: Bezoek & presentatie @ Café Uiver
  • 16:30 uur: Bezoek & presentatie @ De DAKKAS
  • 17:00 uur: Herinrichting Hortusplein
  • 17:15 uur: Bezoek en borrel @ Jopenkerk

Locatie

La Place – Hudson’s Bay
Grote Houtstraat 70
2011 SR Haarlem

De inschrijvingen voor New Gen F&B tour Haarlem – “Work hard, Play Hard” zijn gesloten. We nodigen je graag uit op het volgende New Gen event. Op 13 december zal de kerstborrel plaatsvinden, locatie en programma volgt.

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”

Webinar BIZ-oprichting of herbestemming in 2020?