Algemene
Ledenvergadering

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseert NRW de Algemene Ledenvergadering, ook bekend als de ALV.

Hier zal worden teruggeblikt op een enerverend 2018 én het jaarthema en de planning van 2019 wordt bekendgemaakt. De avond wordt feestelijk afgesloten met een walking dinner en er wordt geproost op het nieuwe jaar. De ALV zal dit jaar plaatsvinden bij LE:EN in Utrecht.

Bekijk hier de voorlopige deelnemerslijst ALV dd. 16-01-2019

Ter voorbereiding op de ALV kan je via deze link de vergaderstukken en de jaarrekening inzien.

Programma

14.00            Start Speeddate (op inschrijving, zie onderaan pagina)
14.30            Ontvangst
15.00            Start vergadering
16.15            Keynote Thomas Rau
17.00            Start feestelijke borrel & walking dinner

Locatie

LE:EN
Heuveloord 140
3523 CK Utrecht

Bekijk hier de routebeschrijving

Thomas Rau

Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is.

Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffen schaarste. Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden opgezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.

Thomas Rau benoemt de opgaven van morgen en weet met zijn enthousiasme, energie én humor zijn publiek en opdrachtgevers te overtuigen van de ingrijpende stappen die nodig zijn om de omslag van duurzaamheid naar levensvatbaarheid te maken.

Tijdens de jaarlijkse Dag van de Duurzaamheid benoemt het dagblad Trouw sinds 2009 een top 100 van meest invloedrijke mensen in Nederland op het gebied van Duurzaamheid. Vanaf de start van deze Duurzaamheidslijst is Thomas Rau steevast in de Top100 te vinden geweest, de laatste jaren zelfs steevast in de Top 10.

 

Aanmelden ALV

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement. (verplicht)

*Dit programma is alleen toegankelijk voor NRW-leden. 

Aanmelden Speeddate

Heb jij afgelopen jaar iets gemist in het programma, vraag je je af wat de Commissies van NRW doen of heb je vragen aan het bestuur? Tijdens de ALV is er een “speeddate” waar jij je vragen en ideeën in 5 minuten kan stellen en delen met de Cie-voorzitters, Hans van Scheerdijk | Programmamanager NRW en Wouter Kromkamp & Rick Zijderveld | Bestuursleden NRW. Schrijf je in!

Ik meld mij aan om 5 minuten te speeddaten met:

Commissie Consument & Gedrag - Hildegard Assies
Commissie Kennis & Innovatie - Michiel Boonen
Commissie Overheid & Beleid - Caspar Wortmann
Commissie Platform Duurzaam Winkelvastgoed - Rachelle Vingerhoeds
Task Force Verdeel Eigendom - Sebastiaan Sellenraad
Programmamanager NRW - Hans van Scheerdijk
Bestuursleden NRW - Wouter Kromkamp & Rick Zijderveld

*Je mag meerdere vakjes aanvinken

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”