Kerstborrel
New Gen

Kerstborrel New Gen

De Commissie New Gen nodigt alle New Gen’ers op donderdag 13 december uit om samen een toast uit te brengen op het nieuwe jaar en 2018 mooi af te sluiten. De Kerstborrel van de New Gen brengt ons dit jaar naar de Foodhallen in Amsterdam waar het thema Food op een voetstuk geplaatst zal worden door de sprekers Andreas Oerlemans & Wouter Staal.

Wouter Staal is de Founder & Managing Director van Yoghurt Barn, het bedrijf dat o.a. de prijzen Food-retailer of the year 2017 & Food-retail entrepreneur 2017 by Cushman Wakefield & RetailRookie of the Year 2014 by RetailTrends in ontvangst heeft mogen nemen.

Andreas Oerlemans, foodprofessional met toegevoegde waarde als belangrijkste ingrediënt. Andreas is een echte ondernemer en concept-ontwikkelaar, hij heeft bij o.a. HEMA en Bijenkorf gewerkt op het gebied van food.

Het programma zal plaatsvinden in de bovenzaal van de Foodhallen. De trap naar de zaal bevind zich midden in de Foodhallen.

Bekijk hier de Deelnemerslijst New Gen Kerstborrel 13 dd. 13-12-2018.

Programma

15.30  Ontvangst
16.00  Start programma
17.00   Start netwerkborrel

Locatie

De Foodhallen
Bellamyplein 51
1053 AT Amsterdam

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken. Vul hieronder de gegevens in van de Wildcardhouder

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement. (verplicht)
Ik ben lid van de New Gen. (verplicht)

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”