NRW
PROVADA Ontbijt

Op de eerste dag van de PROVADA, dinsdag 4 juni,  gaan we goed van start met het NRW PROVADA Ontbijt. Frank Quix met zijn presentatie “Hoe future proof is de Nederlandse retail?” en dr. Anja Overdiek met haar presentatie “Lokale Helden in Retail – Wie zijn ze en wat hebben ze nodig?” zullen de aftrap geven voor het NRW Retailplein.  Deze bijeenkomst is exclusief voor NRW-leden.

Bekijk hier de Voorlopige deelnemerslijst NRW PROVADA ontbijt dd. 28-05-2019

 

*Alle NRW-leden hebben een persoonlijke PROVADA kortingscode ontvangen via de mail met als onderwerpregel “Persoonlijke PROVADA Kortingscode”. 

Frank Quix – “Hoe future proof is de Nederlandse retail?”

Q&A doet jaarlijks onderzoek naar de toekomstbestendigheid van retailers. Drie factoren zijn daarin bepalend: een onderscheidende winkel, het vermogen om traffic te genereren en een goed online profiel. Nederlandse consumenten hebben een beoordeling gegeven over ruim 150 retailers. Het resultaat? Een ranking van retailers – van future proof tot de gevarenzone.

Na de PROVADA wil Q&A de Retail Ranking 2019 graag willen versturen naar geïnteresseerde. Wil jij graag de Retail Ranking ontvangen, meld dit op het inschrijfformulier. 

Anja Overdiek – “Lokale Helden in Retail – Wie zijn ze en wat hebben ze nodig?”

De auteur van de publicatie “Lokale helden, wie zijn ze en wat hebben ze nodig?” is dr. Anja Overdiek van het lectoraat Innovation Networks van De Haagse Hogeschool.
Kleine en creatieve ondernemers leveren een grote bijdrage aan de vitaliteit en innovatiekracht van een winkelgebied. Zij bieden kleur en diversiteit. Tegelijkertijd zijn deze ondernemers kwetsbaar, want vernieuwende ideeën en een solide businessmodel gaan niet altijd hand in hand. Hoe herken je de potentie en werk je optimaal samen met ‘lokale helden’? Bekijk de publicatie hier.

Programma dinsdag 4 juni

  • 08.30 uur Ontvangst met petit dejeuner
  • 09.00 uur Presentatie
  • 10.00 uur Openingsceremonie PROVADA 2019

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Zaal:   E108

Ook dit jaar zijn we drie dagen aanwezig met ons eigen NRW Retailplein. Een plein om af te spreken met relaties en onder het genot van een drankje bij te praten of zaken te doen, een plein om ‘zomaar’ even langs te lopen omdat je er altijd bekenden treft én natuurlijk een plein waar je wijzer wordt. Want naast het bieden van een fijne plek om elkaar te ontmoeten en te verblijven, willen we ook kennis, inspiratie en nieuwe inzichten bieden in ons mooie vakgebied. Daarom is er ook dit jaar het NRW Podium, waar we een gevarieerd programma aanbieden met interessante bijeenkomsten, sprekers en lunchsessies over uiteenlopende onderwerpen die onze business raken.

Bekijk hier het programma NRW PROVADA.

Inschrijven

De inschrijving voor de NRW PROVADA Ontbijtsessie is gesloten. Mocht je op de wachtlijst geplaatst willen worden, stuur dan een mail naar w.heijden@nrw.nl

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”