New Gen
Marketinglunch

Voorafgaand aan het NRW Marketingcongres op donderdag 4 april is het weer tijd voor de Marketinglunch voor de New Gen-leden van de NRW.

Van medewerkers merkwerkers maken

Het ‘sociale boegbeeld’ Roos van Vugt neemt ons mee hoe jij als medewerker kunt werken aan jouw personal branding. Ze gaat ons concreet laten zien hoe je van corporate social dit kunt vertalen naar jouw eigen social. Roos gaat letterlijk een analyse doen van een aantal van onze account en dit vergelijken met best practices. “Als organisaties zeggen dat ze niet op social media hoeven, zeggen ze eigenlijk dat ze de telefoon niet willen opnemen” AVROTROS, PLUS retail, NIBC, BEN telecom en Netflix waren ons al voor!

De New Gen Marketinglunch zal in het teken staan van je eigen personal branding. Hoe kun je jezelf op de kaart zetten? Hoe word je van een medewerker een merk? De focus ligt daarbij vooral op je online brand. Hoe kun jij je ontwikkelen als jonge leider binnen ons vakgebied. Naast de presentatie en een broodje is er uiteraard ook tijd om andere New Genners te ontmoeten. Om 14.00 uur zullen we ons aansluiten bij het NRW Marketingcongres.

Bekijk hier de voorlopige deelnemerslijst New Gen Marketinglunch dd. 01-04-2019

Roos van Vugt (1973) oprichter van Merkwerker, was van 2008-2012 het ‘sociale boegbeeld’ van Deloitte en één van de eerste pioniers binnen het social media vakgebied. Ze ontwikkelde en implementeerde een social media-strategie die een groot deel van de organisatie veranderde in ‘merkwerkers’.

Roos heeft een uitgesproken mening over of en waarom mensen en organisaties tijd/energie in social media moeten steken. De afgelopen jaren heeft zij als social media strateeg bedrijven als bijvoorbeeld NOS, de ING en ANWB geholpen, om hun sociale vleugels uit te slaan.

In haar keynote zal zij inzoomen op waarom personal branding belangrijk is voor en op social media.

Programma

  • 12.30 uur  Ontvangst & lunch
  • 13.00 uur  Keynote Roos van Vugt
  • 14.00 uur  Aansluiten bij NRW Marketingcongres

Locatie

B. Amsterdam (B.1)
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken. Vul hieronder de gegevens in van de Wildcardhouder

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement. (verplicht)

Ik ben lid van de New Gen of ik kom op de wildcard van een New Gen-lid. (verplicht)

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”