Blokker heeft in de laatste drie jaar ruim 400 Nieuwste Blokkers geopend. De Nieuwste Blokker heeft een heldere en transparante indeling, met meer aandacht voor productgroepen. Vernieuwing (assortiment), inspiratie (thema’s bij entree) en kwaliteit (merken) zijn goed zichtbaar. Het omnichannel aspect met de Kiosk, de webshopservice in de winkel, en digitale schermen is overal aanwezig. Blokker kijkt weer met goede moed naar de toekomst. Blokker heeft een aantal interessante stappen gezet om te komen waar zij nu zijn. Een van deze stappen is het samenvoegen van het distributiecentrum voor Blokker.nl en die voor de fysieke Blokker winkels. Welk verhaal hier achter schuilt, hoe Blokker aankijkt tegen online vs. offline en de gehele customer journey kun jij horen tijdens het volgende projectbezoek van de NRW New Gen! Zien wij je daar?

Datum:           maandag 27 mei

Schrijf je snel in, er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar!

Bekijk hier de Voorlopige deelnemerslijst New Gen Projectbezoek Blokker. dd. 21-05-2019

Programma

14.30 – 15.00 uur Inloop
15.00 – 16.00 uur Presentatie van Sitemanager + Directeur Supply Chain
16.00 – 17.00 uur Rondleiding nieuw DC
17.00 uur Afsluiting en borrel

Locatie

Distributiecentrum Geldermalsen
Poppenbouwing 30
4191 NZ Geldermalsen

Inschrijven

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken. Vul hieronder de gegevens in van de Wildcardhouder

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement. (verplicht)

Ik ben lid van de New Gen of ik kom op de wildcard van een New Gen-lid. (verplicht)

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”