De PROVADA is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor iedereen uit de vastgoedbranche. Ontwikkelaars, beleggers, beheerders en overheidsinstanties, geen partij ontbreekt. En met zoveel interessante partijen wil je elk moment van deze driedaagse beurs maximaal benutten.

Met de NRW New Gen Ontbijtsessie zorgen wij ervoor dat jouw tweede PROVADA-dag goed van start gaat! Op woensdag 5 juni ben je tussen 08.30u en 09.30u van harte welkom op het NRW Retailplein om te netwerken, de laatste ontwikkelingen rondom retail door te nemen en je op te laden voor de rest van de week.

Bekijk hier de Voorlopige deelnemerslijst New Gen PROVADA ontbijt dd. 28-05-2019

Tjerk van Leusden | SuperVastgoed

Éen van de sprekers die deze ochtend inhoudelijke relevantie geeft is Tjerk van Leusden van SuperVastgoed. In het kader van het NRW New Gen thema van dit jaar – Shape up your future – praat Tjerk ons deze ochtend bij over de toekomst van supermarkten. Hoe doen wij in de toekomst onze boodschappen? Wat is de impact van online winkelen op de supermarktbranche? En hoe vertaalt zich dit naar de vastgoedsector?

Andre Wiringa | Performance Solutions

De tweede spreker is Andre Wiringa van Performance Solutions. Hij gaat ons uitgebreid vertellen over dat The Purpose van retail is veranderd en nooit meer hetzelfde zal worden. Het gaat niet langer om het aanbieden van producten en diensten. Deze kunnen immers allemaal online gekocht worden, vaak goedkoper en zeker gemakkelijker. Dus waarom zal je nog wel naar een winkel gaan, in principe alleen omdat je daar iets kunt krijgen/beleven wat online niet te verkrijgen is. Namelijk uitleg, toelichting, demonstratie, uitproberen.

Dus kom woensdagochtend gezellig langs bij het NRW Retailplein en scoor die lekkere sinaasappel-banaan smoothie, dat overheerlijke croissantje, of een lekker koffiebroodje. Uiteraard is er ook warme koffie en thee en een hoop gezellige New Genners. Tot dan!

Het New Gen PROVADA Ontbijt is aangeboden door Multi.

Programma

08.30 uur Inloop
09.00 uur Tjerk van Leusden (SuperVastgoed)
09.30 uur Andre Wiringa (Performance Solutions)
10.00 uur Koffie

Locatie

RAI Amsterdam

NRW Retailplein, 11.28

Inschrijven

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Je kunt dat hier aanvinken. Vul hieronder de gegevens in van de Wildcardhouder

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement. (verplicht)

Ik ben lid van de New Gen of ik kom op de wildcard van een New Gen-lid. (verplicht)

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”