Ook dit jaar zijn we drie dagen aanwezig met ons  Retailplein, mede mogelijk gemaakt door PROVADA (hal 11.28). Op het podium bieden we een gevarieerd topprogramma met interessante lezingen, lunchsessies en borrelsessie over uiteenlopende onderwerpen die onze sector raken.

Met bijdragen op maat van DGBC, Locatus, Yellow Concepts, Bridge Vastgoed, MRKT, Erasmus Universiteit, Parkeer24, RetailVisie, Amac, Retailagenda, Eazie, Supermarkt & Ruimte, Urban Solutions, RMC, Wandering the Future en INretail.

Voor het gemak hierbij het driedaagse programmaProgrammaboekje NRW Retailplein

Print uit en neem mee zodat je niks hoeft te missen of kom het programmaboekje halen bij ons op het NRW Retailplein! Alle sessie zijn vrij toegankelijk, behalve de twee ontbijtsessies.

Alle NRW-leden hebben een persoonlijke PROVADA kortingscode ontvangen via de mail met als onderwerpregel “Persoonlijke NRW kortingscode PROVADA”. Vragen? Neem contact op met Willemijn van der Heijden (w.heijden@nrw.nl) .

 

Tot 4, 5 en 6 juni in de RAI in hal 11 stand 28!

Met vriendelijke groet,

Het NRW Team,

Brigit Gerritse, Hans van Scheerdijk en Willemijn van der Heijden

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”

Webinar BIZ-oprichting of herbestemming in 2020?