NRW aan Zee

NRW aan Zee: The Millennials Edition

Hoe kun je ze boeien en binden?

Na een zonovergoten debuut in 2018, keert NRW aan Zee dit jaar terug op de agenda! Opnieuw een zomerse combinatie van inhoud en inspiratie, met een afsluitende BBQ en (hopelijk) veel zon. Op donderdag 11 juli ben je van harte welkom in Noordwijk, bij Nomade Beach House.

Dit jaar zal NRW aan Zee in het teken staan van een doelgroep waarover ontzettend veel te doen is en waarover enorm veel gesproken wordt, een doelgroep die we allemaal willen bedienen en waartoe veel van onze leden zelfs nog behoren, en tegelijkertijd een doelgroep die zo verdraaid lastig te (be)grijpen is: de Millennial!

 

Natuurlijk zijn niet-millennials ook van harte welkom 😊

Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

 

* Geef je dieetwensen door aan Willemijn van der Heijden, w.heijden@nrw.nl 

Deelnemerslijst

Bekijk hier de Voorlopige deelnemerslijst NRW aan Zee dd. 09-07-2019

Programma

  • 15.00 uur Ontvangst
  • 15.30 uur Millennials: inzichten in wie ze zijn, wat ze drijft, wat ze verwachten en hoe je ze aanspreekt, door Clarissa Sarah Slingerland (Founder & Owner van MissPublicity)
  • 16.00 uur “Hoe verbindt Schiphol zich met de “Millennial reiziger?”, door Jeffrey Boerebach (Redevco)
  • 16.30 uur Workshop: Hoe bind en boei je de Millennial in winkelcentra? In groepsverband werken we aan een case. We sluiten af met pitches, oplossingen en een heuse prijsuitreiking!
  • 17.30 uur Zomerse BBQ en borrel

Locatie

Nomade Beach House
Kon. Wilhelmina Boulevard 104
2202 GW Noordwijk

Parkeren

Vomar Parkeergarage Noordwijk
Bomstraat 19
2202 GH Noordwijk

Inschrijven

Ik ben natuurlijk ook bij de zomerse BBQ.
Ik heb een dieetwens/allergie.

*Heb je de checkbox "Ik heb een dieet/allergie" aangevinkt? Stuur een mail naar w.heijden@nrw.nl met je dieetwens/allergie.

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Dit kan je doen door: 1) de gegevens van de persoon die gebruikmaakt van de wildcard in te vullen 2) onder wildcard de naam van het NRW-lid in te vullen.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement. (verplicht)

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”