F&B is al jarenlang een hot topic in onze wereld van retail en vastgoed; de aantrekkingskracht blijft onverminderd groot en er gebeurt nog steeds van alles rondom food in onze steden. Daarom houdt NRW New Gen de goede traditie van een F&B Tour graag in ere.

Ga op vrijdag 23 augustus mee naar Amsterdam en laat je inspireren door verrassende plekken, bijzondere concepten en inside stories. Na de ontvangst en rondleiding bij de Tony’s Chocolonely Super Store in de Beurs van Berlage, lopen we door naar het vernieuwde Magna Plaza. Het voormalige Amsterdamse Hoofdpostkantoor aan de Nieuwezijds Voorburgwal achter het Paleis op de Dam zit in een transformatiefase en geeft food de ruimte. Onder leiding van Etienne van Unen (als partner en Director Food & Beverage bij Colliers International  zit hij bovenop de ontwikkelingen bij Magna Plaza) bezoeken we verschillende vernieuwende en bijzondere foodconcepten. Vervolgens sluiten we af met een borrel op het dak bij Hotel W Amsterdam.

Het belooft een mooie middag te worden! Zien wij je daar op 23 augustus?

Bekijk hier de voorlopige deelnemerslijst New Gen F&B Tour dd. 21-08-2019

Programma

14.30 – 15.00 uur       Inloop bij New York Film Academy Cafe (in de Beurs van Berlage)

15.00 – 15:30 uur       Rondleiding Tony’s Chocolonely Super Store

15:30 – 17.00 uur       Rondleiding Magna Plaza onder leiding van Etienne van Unen.

17.00 uur                       Afsluiting en borrel bij Hotel W Amsterdam

Locatie

Verzamelen bij New York Film Academy Café (in de Beurs van Berlage)
Damrak 213 1012 ZJ Amsterdam

Het New York Film Academy Café bevindt zich in de Beurs van Berlage. De ingang zit op de hoek aan de kant van het Centraal Station. Kom je met de auto dan parkeer je in een van de grote parkeergarages in de buurt, bijvoorbeeld in Parking Oosterdok. New York Film Academy Café is ook uitstekend met het openbaar vervoer bereikbaar. Bij aankomst op Amsterdam Centraal Station loop je richting het centrum en zie je de Beurs van Berlage al op driehonderd meter aan de linkerkant liggen.

Inschrijven

*Deze bijeenkomst is enkel voor New Gen-leden

 

Webinar BIZ-oprichting of herbestemming in 2020?

NRW ledenwebinar 23-04-2020

GAAT ONLINE DOOR! New Gen Ontbijten met….Jeroen Lokerse (Cushman & Wakefield)