Green Retail Academy
2019

In de afgelopen jaren zijn wij op de hoogte gebracht en gehouden van de huidige/toekomstige wet- en regelgevingen  tijdens de “Green Retail reeks”. We zijn op (Green Retail) Expedition geweest, gekeken naar de (Green Retail) Next Step en (Green Retail) Next level en tijdens ons laatste Green Retail Make it happen congres hebben we voorbeelden gekregen hoe deze nieuwe wet- en regelgevingen toegepast kunnen worden.

Dit jaar nemen wij jullie mee de schoolbanken in met de Green Retail Academy. Wat zijn de laatste ontwikkelingen, hoe is dit toe te passen en wat moet jij hiervoor doen? Aan de slag dus!

Zet 26 november 2019 in je agenda en schrijf je nu vast in, meer informatie over het programma volgt snel.

Wanneer: dinsdag 26 november 2019
Inloop: 14.30 uur
Waar: WUR (Wageningen University & Reserach)

Wageningen University & Research

Het congres zal plaatsvinden op de WUR (Wageningen University & Research). De WUR is al twee jaar achterelkaar uitgeroepen tot de groenste universiteit van de wereld.

“Wageningen University & Research (WUR) is de meest groene en duurzaamste universiteit ter wereld. Dat blijkt uit de nieuwste GreenMetric ranking van de Universitas Indonesia (UI), waar Wageningen voor het tweede jaar op rij de eerste plek inneemt. Lees hier het hele artikel.”

“WUR is partner in het Wagenings klimaatplan. Wageningen University & Research onderschrijft samen met inmiddels 18 ‘klimaatpartners’ het Klimaatplan Wageningen 2017-2021. Het doel van het plan is de komende jaren grote stappen te zetten op weg naar een klimaatneutraal Wageningen. Hiervoor worden tal van projecten uitgevoerd. Ook WUR wil een bijdrage leveren aan de grote klimaatopgave en zal zich hiervoor zowel op eigen initiatief als samen met andere partners actief inzetten.”

Locatie

Wageningen University Research
Impuls gebouw 115
PD, Stippeneng 2, Wageningen

Direct bij de hoofdinvalswegen van Wageningen staat Wageningen Campus aangegeven. Volg op de campus de P-route naar P3. Vanaf alle grote parkeerplaatsen staat de route aangegeven naar de afzonderlijke gebouwen op de campus. Het gebouwnummer van Impulse is 115.

Inschrijven

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement. (verplicht)

Alle leden, vrienden en participanten van Blue Building Institute, DGBC, INretail, IVBN, NeVaP, NRW, Retailagenda, Platform Duurzame Huisvesting, Vastgoedbelang, Vastgoedmanagement Nederland en VGO zijn van harte welkom.