NRW Marketing Awards
Nieuwe opzet

Op 1 november gaat de inschrijfperiode voor de NRW Marketing Award weer open. Een goed opgezette professionele merkstrategie voor een winkelgebied wordt steeds belangrijker. En mooie acties en events kunnen deze merkbelofte op een ludieke wijze onderstrepen.

Op 7 november organiseren we een exclusieve expertmeeting voor Marketeers. De juryvoorzitter Tony Wijntuin en juryleden Lot Frijling & Tom Kikkert laten zien hoe zij marketing acties en events beoordelen. Tessa Vosjan (innovatiemanager Retailagenda) leert ons hoe je via een gedegen marketingstrategie de sociale meerwaarde in een winkelgebied verder kan laden. Ook wordt de nieuwe meetlat ter beoordeling van de inzendingen nader toegelicht. Iedereen die betrokken is bij marketing van winkelgebieden en/of voornemens is in te zenden voor de NRW Marketing Awards 2020 nodigen we van harte uit op deze bijeenkomst (maximaal 50 plaatsen).

Bekijk hier de voorlopige deelnemerslijst bijeenkomst Nieuwe opzet NRW Marketing Awards dd. 01-11-2019

Wanneer

Donderdag 7 november

Tijd

15.00 uur Inloop

15.30 uur Start

17:00 uur Netwerkborrel

Locatie

Creative Valley Utrecht Centraal
Stationsplein 32
3511ED Utrecht

Parkeren

Parkeren kan het beste bij Parkeergarage P4. Bekijk de routebeschrijving.

Inschrijven

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Dit kan je doen door: 1) de gegevens van de persoon die gebruikmaakt van de wildcard in te vullen 2) onder wildcard de naam van het NRW-lid in te vullen.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement.(verplicht)

*Gebruik Wildcard

Ik meld iemand aan onder mijn wildcard:

  1. Mocht je als NRW-lid zelf ook aanwezig willen zijn op het event meld eerst jezelf aan
  2. Vul vervolgens het inschrijfformulier in met de gegevens van je collega die gebruik wil maken van jouw wildcard
  3. Vul onder het kopje “Ik gebruik de wildcard van (naam NRW-lid)” je eigen voor- en achternaam in

Ik maak gebruik van de wildcard van een collega:

  1. Vul jouw eigen gegevens in
  2. Vul onder het kopje “Ik gebruik de wildcard van (naam NRW-lid)” de voor- en achternaam van je collega (NRW-lid) in

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”