New Gen
Ontbijten met...

Ontbijten met… Jeroen Lokerse (Head of Netherlands, Cushman & Wakefield)

Shape up for the future! Eerder dit jaar lanceerde NRW New Gen ‘Ontbijten met …’: in klein gezelschap ontbijten en praten met een retail hero. In de eerste editie was Gerard Groener (managing director IKEA Centers) te gast.

In de huidige omstandigheden zit fysiek ontbijten met elkaar er helaas niet in. Máár…de huidige omstandigheden stimuleren juist ook flexibiliteit en een positieve vibe en daarom gaat ‘Ontbijten met’ gewoon online door, en wel met Jeroen Lokerse, Head of Netherlands bij Cushman en Wakefield.

Ben jij nieuwsgierig naar zijn loopbaan? Wat zijn visie is op de toekomst van retail en (binnen)steden in Nederland? Waar je je als New Gen’er op kunt focussen, of juist niet? Dit is het moment om zijn visie op de stand van Nederland retailland te horen en hem het hemd van het lijf te vragen!

Het ontbijt met Gerard Groener (managing director IKEA Centers) was een groot succes, dus zorg dat je er woensdag 22 april online bij bent. We starten om 08:30 en zullen om uiterlijk 09:30 weer klaar zijn. Schrijf je in en let op…. bring your own coffee!

Programma

8:30 Welkom en introductie

08:35 Presentatie Jeroen: De toekomst van retail en (binnen)steden in Nederland.

08:50 In gesprek n.a.v. de presentatie van Jeroen (vragen te stellen via chatfunctie)

09:05 Vragen aan Jeroen die je als (young) professional altijd al hebt willen stellen (vragen te stellen via chatfunctie)

(uiterlijk) 09:30 Einde

 

 

Locatie

Online. Na inschrijving sturen we je een link naar de webinaromgeving.

Let op: alle eerdere inschrijvingen voor de initiële, fysieke ‘Ontbijten met’ komen te vervallen. Schrijf je s.v.p. opnieuw in.

Inschrijven

Reguliere leden en New Generation leden kunnen 1 keer per jaar een collega die geen lid is laten deelnemen aan een bijeenkomst door middel van de Wildcard. Dit kan je doen door: 1) de gegevens van de persoon die gebruikmaakt van de wildcard in te vullen 2) onder wildcard de naam van het NRW-lid in te vullen.

Bij deze verklaar ik mij akkoord met de NRW Privacy & Disclaimer Statement.(verplicht)

Gebruik Wildcard

Ik meld iemand aan onder mijn wildcard:

  1. Mocht je als NRW-lid zelf ook aanwezig willen zijn op het event meld eerst jezelf aan
  2. Vul vervolgens het inschrijfformulier in met de gegevens van je collega die gebruik wil maken van jouw wildcard
  3. Vul onder het kopje “Ik gebruik de wildcard van (naam NRW-lid)” je eigen voor- en achternaam in

Ik maak gebruik van de wildcard van een collega:

  1. Vul jouw eigen gegevens in
  2. Vul onder het kopje “Ik gebruik de wildcard van (naam NRW-lid)” de voor- en achternaam van je collega (NRW-lid) in

Uitkomst Hackathon “Hack het centrum!”: de stad is van ons

Het is 7 jaar geleden dat ik bij NRW kwam werken. Een magisch getal. Een heilig getal zoals je wilt. Het getal dat veel in sprookjes voorkomt. Een geluksgetal. Rome is gebouwd op 7 heuvels. En natuurlijk 7 magere jaren en 7 vette jaren. 2013 was een matig jaar. De economie kromp met 0,7 procent … Lees verder

Live stream Expertsessie Single Huishoudens (ook voor niet-leden)

NRW Hackathon: “Hack het centrum”