Ondernemen in coronatijd vraagt om creatieve ideeën. Om innovatieve oplossingen. Om gastvrijheid en gastgerichtheid. Zeker in onze sector. Omdat wij, Colliers en NRW, in de winkelgebieden en stads- en dorpscentra om ons heen veel voorbeelden zien van ondernemers die de handschoen in coronatijd ongelooflijk goed hebben opgepakt, geven wij hen graag het podium. Omdat ze dat verdienen én, zo hopen we, als inspirerend voorbeeld voor ons allemaal. Dit podium noemen wij ‘De Toonbank’.

In de eerste aflevering van De Toonbank vertelt Anil Soekhoe, eigenaar van Hop & Stork, wat hij en zijn team hebben gedaan in coronatijd om hun klanten te blijven binden. Bekijk zijn verhaal hier.

Heb of ken jij ook een gaaf, creatief en/of innovatief voorbeeld van retailers of andere ondernemers in binnensteden en winkelgebieden dat een plek op De Toonbank verdient? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

 

 

Ik heb een goed voorbeeld voor De Toonbank!