Ondernemen in coronatijd vraagt om creatieve ideeën. Om innovatieve oplossingen. Om gastvrijheid en gastgerichtheid. Zeker in onze sector. Omdat wij, Colliers en NRW, in de winkelgebieden en stads- en dorpscentra om ons heen veel voorbeelden zien van ondernemers die de handschoen in coronatijd ongelooflijk goed hebben opgepakt, geven wij hen graag het podium. Omdat ze dat verdienen én, zo hopen we, als inspirerend voorbeeld voor ons allemaal. Dit podium noemen wij ‘De Toonbank’.

Aflevering 6 staat inmiddels online: over de verhuizing middenin coronatijd en de prachtige nieuwe winkel van Boekhandel Broese in Utrecht.  Alle afleveringen van De Toonbank zijn te bekijken in onze playlist op YouTube.

 

 

 

New Gen Ontbijten met….Hans Geels (Dille & Kamille) – online

Studiereis Special Edition 2020

Eindhoven mixed use projectbezoek – VOLGEBOEKT